Syysuutta

tallinna 1

Syksyn tullessa tekee mieli taas jotain uutta, ja tällä kertaa vuorossa uusi ulkoasu! Mitäs tykkäätte? Ehkä talven tullessa keksitään sit taas jotain uutta :)

Oon tällä hetkellä ihanassa flunssassa ja nenä on aivan tukossa enkä haista tai maista mitään, joka on typerää koska rakastan ruokaa :D Mutta ehkä tää tästä muuttuu parempaan suuntaan.

Kuvituksena Tallinnan vanhaa kaupunkia!

Roosa

10 kommenttia

 1. Ihana banneri! Vois kuvitella että se on jonkun ihanan pikku putiikin ovessa (esim. missä työ tulevaisuudessa myytte tuotoksianne ;)).

  VastaaPoista
 2. sonjjj, Kiitti!

  Annikki, Kiitooos! Ja joo toivotaa et semmone löytyy joskus jostai :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva ulkoasu, ihanansävyinen tausta ja banneri on söpö. :)

  VastaaPoista
 4. Miia, Joo Tallinnassa oli kivoja!

  VastaaPoista
 5. Selasin vanhoja postauksianne, kun löysin tänne vasta äsken. Huomasin, että oot päällystänyt työtuolin survomalla kankaan reunojen alle. Onko se pysynyt hyvin? Houkuttais nimittöin tehdä sama omalle ruman siniselle tuolille! :) Teillä on muuten tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 6. Ninety, Tervetuloa lukemaan vaan! Joo hyvin on pysyny, mistää ei oo alkanu repsottaa vielä! En muista kirjotinko siihen mut jollai tylpällä kynällä tms saa tungettua hyvi sen sinne alle vaikeissaki kohdissa :) Kannattaa kokeilla! Tääki oli ennen ruma sininen :D

  VastaaPoista
 7. I am :( you are sick. The picture is awesome!

  VastaaPoista