Polttaa kesäkatu miestä

Noniin, sainkin jo koneen takasin! Aika nopeeta toimintaa onneksi. Rakas Photoshop on palannut :D Tässä muutamia juttuja viimeajoilta!

Pussukoita ja koruja kirpparimyyntiin:

Pussukoita

Koruja


Ja tässä melkein valmis taulu josta puuttuu vielä lasi. Kehys on ikkunan alumiinipoka (:D), mutta sopii tuohon julisteeseen loistavasti!

Taulu


Joku toivoi joskus juttua tuunatuista vaatteista, joten tässä yksi hame joka on tehty vanhoista housuista. En oo kauheesti ite tuunannut muita vaatteita kuin hameita, ja kaikki oikeastaan noudattaa tätä samaa kaavaa :D

hame tuunaus


Roosa

12 kommenttia

 1. ihana tuo taulu! tai tuo juttu :D

  VastaaPoista
 2. mistä tuo juliste muuten on? t. sama anonyymi :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, Kiitos! Juliste on Camden Townista Lontoosta :)

  VastaaPoista
 4. Heeii mikä digijärkkäri siulla on?

  VastaaPoista
 5. Apricot, kiitoksia :)

  Annikki, se on EOS 450D ja hyvä on!

  VastaaPoista
 6. Moi, tuli mulle mieleen lueskellessani blogiasi, että miten neula kuumennetaan ? :D Siis kun olit joskus tehny esim sen c-kasetti pussukan ja sanoit että kuumensit neulan, niin miten se tehdään ?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Meitä on täällä tosiaan kaksi ja koska mä olin vastuussa sen c-kasettipussukan tekemisestä niin voin kertoa että neulan saa kuumennettua yksinkertaisesti kynttilänliekin avulla. :-)

  VastaaPoista
 8. Sulla on aivan ihana blogi täällä, siispä rupesin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 9. Nuo pussukat ja korjut ihania (: ♥ Onko nuo pussukat itse tehtyjä? Jos on niin aika taitava olet :D Se kasettipainojutska aika hauska, kiva ja ensinnäkin hieno :D Harmiv ain ettei ole ainuttakaan paitaa ym vaatetta johon voisi painaa, ja uuttakaan en saa ostettua kun tuo rahapussi nyt sattuu olemaan tuollainen anorektikko -.-' ...

  VastaaPoista
 10. hei jee ostin kesäl siult tollasen pussukan :>

  VastaaPoista