Korukokoelma


Koruröykkiöni vessan tylsää seinää kaunistamassa. Itse tehtyä, valmiina ostettua. Kavereilta, kaupasta, kirpputorilta. Sydämenmuotoiset aurinkolasit ja hauskat nörttilasit ilman vahvuuksia ovat uusimpia hankintoja.

-Petra

5 kommenttia

 1. Ihanat nuo sydänarskat <3 .

  Mulle oli täällä Köyliössä jonkun vanhan taulun jäljiltä jäänyt seinälle nauloja, niin kasasin kaikki kaulakorut kanssa niihin roikkumaan :) . Mulla on sellanen ongelma noitten kanssa, että jos jemmaan ne johonkin korulaatikkoon tms. niin unohdan ne sinne, ja sitten käytän jotain yhtä tiettyä riipusta vaan koko ajan.

  VastaaPoista
 2. Ne on kyllä söpöt, ebaysta ostin halvalla. :-)

  Ja mulla on ihan sama juttu noiden korujen kanssa, ei niitä tule kaivettua mistään laatikon tai pussukan pohjalta niin helposti. Tuossa ne on nätisti ja kätevästi esillä käyttöä varten.

  VastaaPoista
 3. Heeeij, mistä nuo nördelasit ovat? En tiedä yhtään mistä lähtisin metsästämään vahvuuksettomia rillejä :)

  -unique(:

  VastaaPoista
 4. Unique: No nuo on niinkin vaikean takaa kuin amerikkalaisesta nettikaupasta. :-D (modcloth.com) Jouduin vielä hakemaan paketin tullista asti kun muiden ostosten kanssa paketin hinta nousi sen verran korkeaksi. Nelly.comissa noita on kuulemma myös, että ne tulisi ainakin euroopasta. Ja jotkut on tehnyt niin että on ostanut sopivan malliset aurinkolasit ja ottanut vain linssit pois, mutta eihän se tietty ole yhtä kiva kun on pelkät kehykset.

  Apricot: Kiitti. :-)

  VastaaPoista