Muualta

Koska en ole saanut hetkeen aikaiseksi päässä pyöriviä ideoita enempää, esittelen taas mitä kaikkea ihanaa ja inspiroivaa netin syövereistä voikaan löytää.


Voi olla että olen kyllä liian vanha käyttämään tällaista. ;-) Mutta eihän sitä tarvitse aina niin vakava olla.


Tässä miellyttää malli, ei niinkään kuosi ja väri. Tuohan on melkeinpä pelkkää putkiloa joka on kiristetty keskeltä kasaan, ei voi olla kovin vaikeaa!Vinyl record cuffs. Mikä se nyt sitten on suomeksi? Joka tapauksessa, jotain tämän tyylistä ajattelin kokeilla. Kunhan keksin miten leikkaan vinyylilevyä oikean muotoisiksi paloiksi jotenkin järkevästi.. En kuitenkaan halua mitään koristeita, enkä varsinkaan leopardikuvioista pörrökangasta sisäpintaan. Enemmänkin haussa olisi jotain tämän tyylistä:


Kuvat: 2 3 4 5 

-Petra

15 kommenttia

 1. Ooo, leppiskassi on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 2. En ymmärrä miksei leopardikuvioinen pörrökangas kiinnosta......... :D

  VastaaPoista
 3. Jenna: Se on kyllä söpö, vaikka onkin ehkä suunnattu vähän nuoremmille :-)

  Roosa: Heh :D Niin vaikka eläinkuosithan on nyt niin muodikkaita kuulemma..

  VastaaPoista
 4. Tuo ensimmäinen mekko on aivan ihana! Mistä semmoisen voi ostaa? :)

  VastaaPoista
 5. Apricot: Se löytyy amerikkalaisesta nettikaupasta nimeltä modcloth.com. Nyt en kyllä yhtäkkiä enää löytänyt sitä sieltä, liekö loppuunmyyty? Mutta kannattaa selata muutenkin, kaikkea ihanaa löytyy. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana toi ensimmäinen mekko :)

  VastaaPoista
 7. Rosa: Mä en oikein oranssista itse innostu, mutta malli on kyllä kiva. :-)

  VastaaPoista
 8. Tietteks et teijän blogin osote oli Kuolulainen lehdessä muutama kuukaus sitten?!?

  VastaaPoista
 9. Anonyymitys: Joo joku kommentoija siitä mainitsi. :-) Olisi tosi mielenkiintoista tietää missä yhteydessä se oli mainittu kun en lehteä ole nähnyt.

  VastaaPoista
 10. Petra ja Anonyymitys, miten tämmönen on menny ihan ohi? Taidanpa lähtee kirjastoon etsimään vanhoja numeroita :D

  VastaaPoista
 11. Hiukan selvennystä:
  Eli joka lehdessä on kuukauden blogi, ja muutama numeroa sitten oli teidän blogin osoite + lyhyt seloste. (En kyseistä lehteä löytänyt, muuten olisin voinut laittaa tuon pienen selostuksen tänne sanatarkasti..)
  Mutta ihan hyvä se oli että tää osote oli siellä(ja että pöllin kyseisen lehden pikkuveikalta), muuten en olisi löytänyt tätä ihanaa blogia :D .

  VastaaPoista
 12. kyllä te taitavia olette, itsekin tykkään koruja askarrella ja joskus jotain vaatetta tuunata, mutta ei taitoni todellakaan yllä teihin!!:D itseoppineitako olette vai mistä innostuksenne ja taitonne ovat alkujaan???:) tämä blogi saa hyvälle tuulelle ja saa tyypin kuin tyypin askartelemaan:)

  VastaaPoista
 13. Anonyymitys: Oli hauska kuulla että meidän suht tuore blogi oli sinne päässyt, mutta ihmeteltiin vähän kun ei kyseinen toimittaja meille asiasta mitään sanonut. Olisi vain ollut mielenkiintoista tietää että tuommoinen on tulossa. :)

  Anonyymi: Kiitos! On aina kiva kuulla että joku meidän ansiosta näpertelystä innostuu. :-) Ihan itseoppineita ollaan. Itse ainakin innostuin käsitöistä ja muusta kunnolla vasta kun yläasteen käsityötunnit kaikkinen epäonnistumisineen oli jo takanapäin. :D

  VastaaPoista