Se sitä ja se tätä

Tämä on kyllä pakko hankkia jossain vaiheessa. Vaikuttaa suloisuutensa lisäksi olevan täynnä oikeasti käyttökelposia ohjeita ja ideoita. Kirjasta on ollut jo ainakin parissa blogissa juttua ja se sai kyllä mutkin kiinnostumaan.

Viikonlopun aikana olen tuhonnut vanhaa näppäimistöä ja ostanut vihdoinkin kunnolliset (ja ihanan väriset) ompelusakset. Aion käyttää näitä vain kankaan leikkaamiseen etteivät heti tylsy. 


Näistä syntyy ainakin korviksia ja magneetteja. :-) Korumateriaalit on tällä hetkellä melkein loppu, joten ainakin niitä pitää ensi viikolla ostaa.

-Petra

4 kommenttia

  1. Mäkin haluisin näppäimistön tuhottavaksi. Poikkis olisi ostamassa itselleen uutta, mutta joudun kuulemma silti pitämään näppini kaukana vanhasta, höh. No, onneksi niitä voi joskus löytää halvalla kirpparilta.

    VastaaPoista
  2. Tuo vanha näppäimistö ei enää joiltain osin toiminut, joten sain hajottaa sen ihan hyvällä omallatunnolla. Ja kiva kun oli vielä musta eikä se perusvalkoinen.

    VastaaPoista
  3. Kiva idea, ite en olii keksinyt. Mut en kyl jää itkemäänkään sitä, mulla on sama ongelma kuin Jennalla:). Noista saisi varmaan liimaamalla ihan kivoja koristeita vaik mustavalkoiseen huoneeseen... Niin muuten, löytyykö täältä sisustusideoita semmoiseen huoneeseen?

    VastaaPoista