Cut Out + Keep

Make and share step-by-step craft tutorials!

Löysin eilen ihanan sivuston nimeltä cutoutandkeep.net. Tuhansia käyttäjien itsensä lisäämiä ohjeita erilaisiin käsityö- ja askarteluprojekteihin ja löytyy seasta leipomisohjeitakin.

Tässä muutamia sivustolta löytämiäni juttuja, jotka inspiroivat eniten.
Pakko päästä heti testailemaan jotain näiden tyylistä. Mulla on vanhat puoliksi rikkinäiset nappikuulokkeetkin ja eilen pelastin nämä harjoittelupaikan roskiksesta:

:-) Vähän tylsän värisiä kasetteja, mutta ehkä maalaan niistä jonkun. Yritin avata yhtä kasettia, mutta niitä pieniä ruuveja on aika hankala saada auki ilman tarpeeksi pientä ruuvimeisseliä..

-Petra

Ps. Miksi ulkona sataa lunta?!

15 kommenttia

 1. Kuulokekorvikset ois niiiiiiiiiin hienot!!!

  VastaaPoista
 2. Väänsin itseasiassa semmoset kasaan äsken kun kerran materiaalit löytyi :--D

  VastaaPoista
 3. Kuuluu minun vakiosivuihini! Hauskoja ideoita pullollaan! =)

  VastaaPoista
 4. Roosa ei jaksa kirjautua17. huhtikuuta 2009 klo 12.30

  pakko kommentoia et toi kasetti on IHANA! pakko koittaa tehä tommonen! ja myös toi levystä taivutettu juttu on tosi kiva. ja noi korvikset! pitää itekin ettii jos löytys jostain :D

  VastaaPoista
 5. Mä oon kans katelut toa sivustoa, löytyy paljon inspiraatiota ja ideoita. :) Hitsit ku alkais se loma pian ni ehkä kerkeis tekemään jotain...
  Niin ja täällä tulee rakeit, jes. :P

  VastaaPoista
 6. humu: On kyllä ihana sivusto! Miten en oo aikaisemmin sitä löytänyt.

  Roosa: Joo mäkin ihastuin tohon ideaan heti :D

  Jenna: Tuolla on kyllä vaikka mitä ideoita, kivaa selailla kaikkea. :-) Täällä yrittää nyt näyttää vähän keväisemmältä mutta aamulla oli lunta maassa..

  VastaaPoista
 7. Onko mitään ideaa miten toi kasetti on kiinnitetty tuohon pussiin?

  VastaaPoista
 8. kkat: En ole varma mutta veikkaisin että se on liimattu. Tuolla sivustolla oli varmasti ohjekin, mutta keskityin itse tuolloin vain kuvien katseluun.

  VastaaPoista
 9. hei pystyisitkö vaikka lyhyesti selittää miten tuossa kasettikukkarossa pitää noi kankaat ommella, et mitkä ekana ym.?

  VastaaPoista
 10. Tein oman kasettipussukan vähän aikaa sitten ja sen kommenteissa joku kysyi juuri samaa. Vastasin näin: "Helpointa on tehdä se niin että ompelee nuo kaikki pienet sivukappaleet isoon kappaleeseen kiinni (kulmat myös) ja sitten vasta toinen iso kappale. Ja aina yksi sivu kerrallaan. Vähän hankala selittää, mutta kyllä sen kokeilemalla hoksaa. :) Yritin nopeasti googlettaa mutta kuvallista ompeluohjetta ei osunut silmään."

  Ja kuvan siitä mistä puhun näet siis täällä: http://aurinkoista.blogspot.com/2009/05/c-kasetteja-ja-vahan-muutakin.html

  VastaaPoista
 11. mutta miten tässä on tehty tuolleen että tuo vetoketju tulee sivuille asti?

  VastaaPoista
 12. Joo no tuo on vähän erilainen ja en nyt suoralta kädeltä osaa edes sanoa miten palaset asettuvat, mutta vetoketju on siinä ainakin pidempi. Tuolla sivustollakaa ei ollut tarkempaa ohjetta. Siinä ylä- ja sivureunat ilmeisesti vain muodostuvat yhdestä pitkästä kappaleesta johon vetoketju tulee. Kannattaa vain lähteä kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 13. ihania ideoita taas! :)

  VastaaPoista