Music is her hot hot sex

Kaverilla on toukokuussa synttärit, ja koska en ole Suomessa silloin tein ja annoin lahjan jo nyt. Tässä ohjeita oman kauppakassin tekoon! (kuvia kannattaa klikata isommiksi)

kassi ohjeet 1

1. Tee/Osta kassi. Oman ompelin mustasta kankaasta, hieman paksummasta kuin semmoiset puuvillakassit yleensä. Kassin voi tietenkin myös ostaa jos ompelukonetta ei ole saatavilla!

kassi ohjeet 2

2. Suunnittele ja tulosta painettava kuvio/teksti. Tässä kassissa käytin CSS:n (yksi monista kaverini lempparibändeistä) biisiä, jonka voi kuunnella täällä.
3. Piirrä kuvio/teksti kontaktimuoville. Tässä pitää olla tarkkana että teksti tulee muoville oikein päin. Itse piirrän nämä ikkunaa vasten niin ääriviivat näkyvät hyvin.
4. Leikkaa kirjaimet irti kontaktimuovista. Itse käytän tuollaista veistä mutta saksillakin onnistuu mainiosti. Jos on paljon pieniä kuvioita niin veitsellä saa leikattua ne tarkemmin ja permmin kuin saksilla :) Ja jos käyttää veistä pitää muistaa laittaa alle joku kova pahvi tai leikkausalusta ettei pöyä naarmuunnu.
5. Asettele leikattu sabluuna kankaalle.

kassi ohjeet 3

6. Hanki kangasvärejä ja sekoittele niitä mielesi mukaan. Tuputan värin kankaalle tuollaisella puisella tuputusjutulla (:D en tiedä sen nimeä), jotka ovat aina kaupasta loppu! Kaksi noista olen hävittänyt ja tuo viimeinenkin vetelee viimeisiään kun olen joskus antanut värin kuivua siihen... Eli kannattaa siis aina pestä välineet heti käytön jälkeen!
7. Poista kontaktimuovi ja anna värien kuivua jonkin aikaa. Käyttämäni kangas on painantaan vähän huonoa koska värit leviävät todella helposti kontaktimuovin allekin. Kannattaa siis ostaa mahdollisimman tiheää kangasta jotta värit pysyvät paikoillaan. Kuivumisen jälkeen silitä kangas nurjalta puolelta.

IMG_5504
Ja tadaa, uusi kauppakassi on valmis!

Nyt lähden kangaskangaskauppaan ostamaan vetoketjua laukkuprojektille, josta lisää huomenissa. Kivaa viikkoa!

Roosa

11 kommenttia

 1. Pitää nyt itekin kommentoida että näyttää tosi kätevältä tuo tuputusjuttu! En oo nähnyt tuollaisia missään, mutta pitää jatkossa pitää silmät auki. :) Tuputan itse painatuskäyttöön ostetulla meikkisienellä, mutta se on vähän hankalan muotoinen.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno lopputulos, huolisin kyllä tollasen laukun :)

  VastaaPoista
 3. Petra, joo se on tosi hyvä! Hyvä pitää kiinni tosta puisesta osasta. Sit siellä on semmosin minikokosiakin jos haluu tuouttaa vaa jotai pieniä juttuja.

  Reetta, kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 4. Eikös tuollaisen tuputusjutun pysty itsekkin tekemään? Kun en oo nähny kaupoissa, ja tarvisisin itselleni sellaisen...

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, joo pystyy! Senkun sitoo jotain sienen tapaista jonkin sopivan muotoisen törpelön päähän :) Pitää sitoa vaan tarpeeksi tiukasti.

  VastaaPoista
 6. tota mistä löysit tuon tekstin noin isona?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, kirjotin sen ite koneella ja sitten tulostin! :)

  VastaaPoista
 8. Ahaa, mikä tekstifontti? Ja mikä ohjelma :D

  VastaaPoista
 9. Fonttia en muista, mutta ite voi kokeilla mikä sopii parhaiten omaan tekstiin :) Ja ihan Wordillä saa hyvät tekstit aikaiseksi!

  VastaaPoista
 10. muistatko kuinka ison tekstin tulostit, ku mun wordilla saa vaan 72 isoimmaks fontiks, ja tarvitsisin isommaks.

  VastaaPoista
 11. fonttia saa muutettua ku näppäilet siihe ite sen luvun minkä haluut :)

  VastaaPoista