Siivoaminen kannattaa

VIHDOIN sain huoneeni siihen kuntoon että sen kehtaa esitellä :D Tulin siis lauantaina Suomeen ja äiti ja iskä osti minulla Ikeasta tuon ihanan söpön punaisen hyllyn! Joten pitihän sille joku paikka löytää. Järjestelin sitten koko huoneeni uudestaan ja siivosin lähes kaikki laatikot ja kaapit (siinä siis kesti hetki... :D). Mutta nyt on siistiä ja sain uuden ihanan valokuvakollaasiseinän!

Photobucket

Kuvien ottamisen jälkeen huomasin että matto puuttuu vielä, mutta kuvitelkaa viinipunainen matto lattialle :D Tässä siis sisäänkäynti ovesta.

Photobucket

Kaikki muut paitsi yksi bambu olivat kuolleet ja kuivuneet :D Onneksi yksi oli sentään vielä elossa.

Photobucket

Tuunattiin äitin kanssa tuo tuoli, rumat siniset päällykset vaihtuivat ihaniin mustavalkoisiin! Kangas on Ikeasta ja ruuvumeisselin päällä tungettu sen tuolin muoviosan alle :D Nyt vain toivotaan että pysyy myös siellä. Kaikki kukkakuvat yms. ovat itse ottamiani joskus pari kesää sitten.

Photobucket

Ihanat muumikortit oli pakko saada seinälle! Paitsi tuohon kehykseen kävisi paremmin neljä korttia joten pitääpä ostaa vielä yksi :)

Photobucket


Photobucket


Tässä se uusi söpö hylly! (Ruusutaulu on vinossa sori :D huomasin sen vasta kun katsoin kuvia koneelta)

Photobucket


Photobucket


Photobucket

Kaunis askartelulipastoni :D Iskä on tehnyt tämän joskus vuosia sitten, ja ensi kesän projektina on hioa se (eli menettää hermot...) ja lakata tummanruskeaksi! Sitten otan sen mukaani kun muutan johonkin järkevään paikkaan :) Tasosta kyllä huomaa että siinä on askarreltu monet vuodet :D

Photobucket

Ja tässä IHANA seinäni! Punainen seinä minulla on ollut jo jonkin aikaa (kuten saattaa huomata tykkään punaisesta :D), mutta nuo kuvat ovat uudet. Osa kehyksistä on kirppikseltä ja alunperin ne olivat sinisiä mutta spraymaalasin ne mustiksi. Ja toinen osa on Jyskistä jossa oli hurja määrä kehyksiä hyvissä alennuksissa!

Eipä sen suurempia muutoksia tehty mutta vaihtelu virkistää aina :)

Huomenna aloitan synttärilahjaprojektia (jota en voi vielä paljastaa jos sankari eksyy tänne) ja tongin korvisaineksia kaapeista.

Kivaa loppuviikkoa!

Roosa

14 kommenttia

 1. Ooh ihanan näkönen toi punanen seinä ja valokuvat siinä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen huone! Mistä on peräisin tuo käsilaukkupuu? Tuolle olisi käyttöä..

  VastaaPoista
 3. Voih! Sullakin on tommonen lipasto! Meillä on saman tyylinen maalla ja odotan sitä päivää kun saan sen sieltä...eli en koskaan. Oon niin kade!

  VastaaPoista
 4. Reetta, kiitti! Tykkään itsekin :)

  Kaisa, kiitooos! En tiiä yhtään mistä se naulakko on, se on ollu meillä iät ja ajat ja kun ei mahtunut muualle ni sain sen huoneeseeni :D Ja tosi hyvä kyllä noille laukuille! Niitä kun on kertyny aika paljon...

  sea, meillä ei ollut talossa sille muuta paikkaa :D ja sanoinki kyllä iskälle että otan sen sitten ku muutan oikeesti pois kotonta, ja sain luvan kun vakuutin sen olevan hyvä perintölipasto :D

  VastaaPoista
 5. I-HA-NA toi punainen seinä mustavalkoisilla kuvilla! ja myös toi kiemurapuujuttukoriste!

  ps. oli kans ihana huomata että sulla on vielä toi mun antama valokuvakehysjuttuki seinällä :')

  VastaaPoista
 6. Onpa kivannäköinen huone! Ihania nuo muumikortit, mistä ovat peräisin?
  Mullakin on ollut suunnitteilla hankkia tuo punainen Ikean hylly, kylläkin kengille, mutta kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 7. Pau, kiiittiiii! Ja tottakai se on <3 magneetit on kans Englannissa seinällä ja se roikkuva sydänki ja mitäs muuta niitä vielä olikaa :D

  Milli, kiitos! Muumikortit on Englannista mut huomasin et niitä saa myös lentokentältä. Kaks paikkaa missä aivan varmasti tuut lähiaikoina käymään... :D Mut luulis että niitä löytyy Suomestaki jostain! Ehkä semmosista paikoista missä myydään muutakin Muumi-kamaa :)

  VastaaPoista
 8. Ihana huone! Kivoja varsinkin noi kaikki valokuva yksityiskohdat. Silmä lepäsi koska tykkään ite kans punasesta paaaljon, ja sitä löytyy kämpästäki! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana tuo ikean hylly! Ja mistä oot hommannu tuon laukkunaulakon? Yli kätevä :)

  VastaaPoista
 10. ai kappas joku muukin oli sitä kysellyt :)

  VastaaPoista
 11. everydawn, nojoo pelkään et mitä jos joskus kyllästyn punaseen ni mitä teen kaikilla punasilla kamoilla :D mut tuskin kyllästyy ku on se vaa nii kiva väri <3

  miiah_, kiitos! Ja joo tosiaan ei hajuakaan mistä se naulakko on :/ Eikä äitikään enää muista :D Joten aika vanha siis..

  VastaaPoista
 12. Ma rakastan tota lipastoa! Tiatko onko silla joku erityinen nimi? Oon yrittany metsastaa samanlaista/tapasta jo vuosien paivat.. Ehka joskus viela tarppaa.

  VastaaPoista
 13. Hei! Et sattumalta muista punaisen seinän maalin koodia? On nimittäin täydellinen punainen :)

  VastaaPoista