Ideoita

Löysin Palapelin palasia-blogista kuvia ja ideoita, jotka olivat ilmeisesti peräisin craftzine.comista.
Etenkin nämä kaksi juttua osuivat silmään kun olivat niin hauskoja.


Todella söpö! :-) Itse tekisin ehkä toisen värisenä, mutta idea on kyllä ihana. Mitenköhän tuo kasetin alareuna on kiinni?

Kirjalaukku. Törmäsin toisaallakin tähän samaan ideaan. Hauskan näköinen. Tämänhän voisi tehdä suurestakin kirjasta, mahtuisi enemmän tavaraa.

Nämä taas löytyvät ihan omista varastoistani. Yksi turvavyö onkin jo päätynyt lukkoineen laukun hihnaksi (täällä) mutta en oikein tiedä mitä näistä tekisin. Suunnittelin vyötä, jossa tuo lukko olisi keskellä. Vyötärömittaisena se voisi näyttää ihan hauskalta paitojen ja mekkojen kanssa. Mustana nuo lukot olisivat huomattavasti hienommat, mutta jo edesmenneessä mummoautossani värimaailma oli kauttaaltaan ruskea. :-D Tulisikohan siitä ihan tyhmän näköinen jos lukon maalaisi mustaksi?

-Petra

7 kommenttia

 1. Ei ei ei, nyt en kestä! Toi kasettikukkaro on niin hemmetin mahtavan upean hieno!!! Oon nähnyt kuvia sellaisista, missä on vetoketju, mutta toi klipsi on jotain mahtavinta koskaan! Ehkä pakko tehdä joku tollanen! :D Mulla on tosi kivan värisiä kasettejakin, kun oon kirpparilta hamstrannu. Kiitos näistä linkeistä! :) Toi kirjalaukkukin on ihan kipeen hieno!

  VastaaPoista
 2. Innostuin kyllä itsekin tuosta heti. Sinooperissa oli noita pikkuklipsejä ja vielä kun löydän hauskan kasetin niin pakko kokeilla. :) Ja ole hyvä vaan!

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastuin tuohon c-kasetti ideaan:D Kyllä joku keksii:D Mahtava

  VastaaPoista
 4. Näinkin myynnissä tuollaisia kassulompakoita! Ihastuin niihin itsekin!

  VastaaPoista
 5. Riikka-Amanda: No niinpä, aivan ihana :)

  humu: Oliko joku tehnyt itse vai näitkö jossain liikkeessä? On kyllä kivoja, pakko kokeilla itsekin. :-)

  VastaaPoista
 6. aivan i-h-a-n-a! (siis kasettikukkaro) :)
  taidan vääntää tollasen jollekkin joululahjaksi..

  VastaaPoista