Hallittu kaaos

Kartutin eilen askartelutarvikevarastoani valkoisella kimalleliimalla ja isolla tuubilla keltaista akryylimaalia. Ja koska en ole nyt saanut mitään uutta konkreettista aikaiseksi, ajattelin esitellä loputkin askarteluroinastani.

Ylläolevassa kuvassa oli muuten ehkä sekunnista kiinni että ehdin ottaa kuvan ennen kuin tassu tönäisi nuo lattialle. ;-)


Vanhassa karkkilaatikossa on lähinnä helmiä, ja näköjään myös nauhoja ja vanhoja postimerkkejä.


Reinojen kenkälaatikossa on kaikkea epämääräistä roinaa aina sydämenmuotoisista haaraniiteistä kangasväreihin ja langanpätkiin. 

Suuremmat samantyyppiset kohokirjoitusta tuottavat kojeet voivat maksaa yli 50 euroa, mutta sain tuon junior-version alle kympillä.

Tykkään tosi paljon myös noista vanhoista Tupperwaren piirustuslevyistä. Kotona on niitä iso kasa, mutta halusin itselleni etenkin nuo aakkoslevyt.

Teippiä, kaksipuolista teippiä, akryylimaaleja, liimaa, silkkinauhaa, mustetta. Valkoisessa laatikossa on kirjainleimasimia.

Kyniäkin löytyy, mutta ei niin paljoa kuin joillain koska en varsinaisesti harrasta piirtämistä. Kunhan kirjoittelen ja tuhertelen jotain. Tämä vanha lahjaksi saatu Marimekon penaali on palvellut jo monta vuotta ja siltä se näyttääkin. Kuvassa tosin jää piiloon ne kaikki tussitahrat jotka oon saanut aikaan jättämällä kynän vahingossa auki..

Tässä korissa säilytän lankoja ja joitain ompelujuttujakin. Takana vielä vähän keskeneräinen klipsulaukku. En tiedä vielä mitä laitan siihen hihnaksi. Keskeneräiset villasukatkin sieltä vilahtaa. Lankoja on vuosien varrella kyllä ehtinyt kerääntyä.. Vähän aikaa sitten löysin kotikotoa joitain yläaste- ja lukioaikaisia hamstrauksia joita oli käytetty vain puoliksi.

Tämä söpö puurasia maksoi kirpparilla kolme euroa. Säilytän siinä ompelu- ja koruntekotarvikkeita. Kissalla on ihmeellinen kiinnostus nuppineuloihin, joten neulatyyny pitää aina muistaa pitää piilossa ettei se yritä niellä niitä.

Tässä oli tosiaan vain osa roinasta. Pikkuinen lipastoni alkaa käydä vähän pieneksi ja haluaisinkin toisen työpöydän jossa mahtuisi kunnolla ompelemaan ja tekemään. Yleensä kun levittäydyn kamojeni kanssa lattialle.. Perfektionistia tai siivousintoilijaa musta ei kyllä tosiaan löydy. :-D

Kivaa alkanutta viikkoa. 

-Petra

8 kommenttia

 1. Todella mielenkiintoinen ja ihania ideoita täynnä oleva blogi, ihastuin:D Pääsette mun seurantalistalle:)

  VastaaPoista
 2. Moi! Joo en oo selittänyt siitä mitään esim.journalissa niin varmaan siksi :D

  VastaaPoista
 3. Nojoo, ehkä se oli enemmän retorinen kysymys :-) Ainakin selvisi nyt miksi oot välillä lj:n puolella niin hiljainen. ;)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin oli mun lapsuusaikana hirveä läjä noita erilaisia Tupperwaren piirustuslevyjä. Kirjaimet ois tosi kätevät nyt, mutta myös ne kaikki eläinmallit ois hauskoja. :) Yritin kysellä äidiltä niiden kohtalosta, mutta se pahoin pelkäsi että ne on myyty tai annettu jonnekin. Tai sitten ne on meidän kaatopaikkamaisen leikkimökin uumenissa. :S

  VastaaPoista
 5. Voi harmi, ne on swappailussa just passelit. :-) Ehkä ne vielä tulee jostain vastaan!

  VastaaPoista
 6. Hei Petra, laittaisitko mulle sähköpostia, mulla olis sulle kysymys, mutten viiti esittää sitä tässä. :) islaolivia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Sinäkin tykkäät langoista! Varo vaan, ne voivat vallata ihmisen koko elämän. Ai mistäkö tiedän? Mutta no, käsitöiden tekeminenhän on hyvä harrastus. Minä olen vallanut sohvan olohuoneesta.

  VastaaPoista