Väriä parvekkeelle

Syksy alkaa tehdä tuloaan ja eiköhän ne villasukkalangatkin kohta löydä tiensä puikoille :) Nyt kuitenkin vielä muutamia kesäprojekteja mitä tuli tehtyä auringonoton lomassa.

Ystäväni kiikutti luokseni kankaan ja tilasi päälliset parvekkeen lavoista rakennetun sohvan vaahtomuovipatjoihin.


Ylläriksi ja päällisten lisäksi ompelin ylimääräisestä kankaasta pari irroitettavaa tyynynpäällistä helpolla ohjeella, jossa kankaat menevät toiselta puolelta hieman päällekkäin ja vetskareita tai muita systeemejä ei tarvita. Onko tämmöiset päälliset kaikille tuttuja vai kaipaisitteko tutoriaalia?

Parvekkeesta tuli uusien päällisten kanssa aika kiva, eikö?

// Roosa

8 kommenttia

 1. Voi että miten kivat päälliset ja ihana kangas! Tuo lavasohva-ajatus on kummitellut itsellänikin mielessä monesti. Meillä vaan ei ole lasitettua parveketta niin saa nähdä miten onnistuisi..:D

  - Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! lasittamaton parveke on tosiaan vähän hankala, kun vettä ja lunta saattaa tulla polviin asti :D mutta jos päälliset jaksaa aina nostaa sisään kun sateen uhka yllättää niin silloin toimisi varmasti :) kummini on tehnyt ulkokatoksen päälliset suihkuverhosta, sekin voisi toimia! helppo pyyhkiä kuivaksi ja vesi ei niin imeydy pehmusteisiin.

   Poista
 2. Tosi kiva tuli :) Ja joo, ohjetta kehiin!

  VastaaPoista
 3. Mullaki vois olla käyttöä ohjeella! Kiitos kivasta blogista :)

  - Aino

  VastaaPoista
 4. Olen joskus miettinyt miten tuollaiset tyynynpäälliset tehdään. Puulavat on tosi kiva idea sohvaan tai sängyksi. Mistä nuo lavat on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä en itseasiassa tiedä, ystäväni asuu pääkaupunkiseudulla joten jostain sieltä lähettyviltä olettaisin :)

   Poista