Pientä kivaa - häät, osa 6/6: Jättipolaroidkehys

Pinterestissä tuli vastaan idea jättimäisestä life size polaroid framesta ja sellainen oli saatava meidänkin häihin! Ideahan on tosi yksinkertainen ja se oli helppo toteuttaa. (Sanoo hän joka ei koskenutkaan sahaan.) Vanerista leikattiin sopivilla mittasuhteilla oleva kehys joka sitten maalattiin valkoiseksi. Alaosaan teksti tussilla ja yläreunaan reiät ripustamista varten. Oma haasteensa oli löytää juhlapaikalta sopiva paikka kehyksen ripustamiseen mutta onneksi löytyi! Kesällähän joku puun oksa olisi tähän ihan mahtava vaihtoehto. Periaatteessa kehystä olisi voinut käsinkin pidellä, mutta epäilen olisiko tällöin sen taakse eksynyt ollenkaan niin paljon ihmisiä poseeraamaan! Roikkuessaan se oli hyvin esillä ja siellä hymyiltiin monissa eri kokoonpanoissa sekä ammattikuvaajan että vieraiden omien kameroiden ja kännyköiden räpsyessä.

(Meidän häissä musta oli ihan sallittu väri! Myös kaasoilla oli mustat mekot. Varsinkin talvihäissä mielestäni oikein tyylikäs valinta.)

Tämä oli nyt vihdoinkin viimeinen häihin liittyvä postaus. Jatketaan verkkaiseen tahtiin muilla jutuilla. Tällä hetkellä on kesken yksi isompi virkkausprojekti, mutta se on tulossa lahjaksi eli ei voi vielä julkaista. Myös parvekkeen sisustaminen on pian ajankohtaista!

Petra

2 kommenttia

 1. Oon ollut vähän blogipimennossa ja nyt sitten aloin kahlata kerralla läpi unohduksissa olleita blogeja ja talven postauksia. Mielettömän ihanan oloiset häät ollut teillä! Sellaiset juhlat, jossa vieraat ovat varmasti viihtyneet. Ihania ideoita ja askarteluja. Ja hyvä todiste siitä, että häitten koristeluun ei ole pakko laittaa koko omaisuutta ja tyylikästä tulee silti!

  Onnea näin jälkikäteen! :)

  /Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Vieraat kyllä tuntui viihtyvän ja ihanan tunnelmallista kyllä oli pimeän talven keskellä. :)

   Poista