Matkapussukka


Olen jo pitkään kaivannut uutta isoa pussukkaa, johon kerätä kaikki pullot ja putelit matkalle lähtiessä. Ostin Kodin1:n alesta kasan Annon vahakankaita, joista viime viikonloppuna vihdoin ompelin itselleni uuden matkapussukan! Oikea nimi tälle on kai toilettilaukku, mutta se kuulostaa niin typerältä niin kutsun tätä mieluummin matkapussukaksi :D

Nuo Annon vahakankaat oli tosi helppoja ommella, ja mahtavia sen puoleen ettei kangas ainakaan lähde mistään kohtaa purkautumaan! Pussukka on myös helppo puhdistaa liukkaan kangaspinnan ansiosta. Sisälle tein molemmille puolille erikokoisia taskuja pienempiä tavaroita varten. Pussukkaan mahtuu hyvin lakkapullokin pystyyn, joten tilaa riittää. Ja se oli tarkoituskin!

Nyt pitäisi enää varata joku kiva matka, jotta pussukan saisi käyttöön!

Ohje tämän malliseen pussukkaan löytyy täältä.

// Roosa

5 kommenttia

 1. Oi, mikä ihana kuosi, ja totta toisaan, vahakankaat sopii varmasti hyvin tuohon tarkoitukseen. Ei niin väliä jos joku purnukka valuu..

  VastaaPoista
 2. Kauniita kankaita olet löytänyt! Pitääpä käydä itsekin kurkkimassa Kodin 1:n vahakankaat. Minulla pari ompeluprojektia mielessä joihin vahakankaita tarvitsisin.

  VastaaPoista
 3. Haa, minunkin tarvitsee ilmeisesti suunnistaa kurkkaamaan Annon vahakankaat! Projekteissa kaikista hankalinta on yleensä löytyy visiota vastaavaa kangasta.. :D

  VastaaPoista
 4. Kaunis pussukka! Pussukka suunnitelmia täällä on itselläkin ollut, kun sain hankittua pätkän Marimekon Kivi-kangasta.

  VastaaPoista