Pientä kivaa - häät, osa 1/6: Istumajärjestys

Me mentiin Vesan kanssa naimisiin 6.12.2014 meidän 10-vuotispäivänä. Aika täydellistä kun päivä osui tänä vuonna vielä lauantaille. Häät oli ihanan sopivan kokoiset, reilu 50 vierasta ja ensimmäiset talvihäät joissa olen itsekään koskaan ollut! Näissä seuraavissa tulevissa postauksissa esittelen muutamia blogin teemaan sopivia hääjuttuja hieman tarkemmin.

Pinterest oli mahtava työkalu häiden koristeiden ym. suunnitteluun ja poiminkin sieltä kasapäin ideoita jotka sitten toteutin omalla tavallani. Tässä ensimmäisenä istumajärjestystaulu, vai miksikä tätä nyt kutsuisi? Ideana kuitenkin on että vieraat näkevät missä pöydässä istuvat ja osaavat suunnata oikeaan paikkaan.


Taustalevy oli jotain tukevaa puulevyä (isä hommasi) ja siihen lyötiin muutama naula että taulut saa roikkumaan. Isoin taulu vain nojaa. Kaikki kehykset ja peilit on poimittu eri puolilta meidän asunnon sisustusta, yhtäkään ei tarvinnut ostaa! Ykkösen ja kakkosen maalasin liitutaulumaalilla, muissa on kirjoitettu kehyksen lasiin tai peiliin valkoisella poispyyhittävällä maalitussilla.


Lisänä vielä varastosta löytynyt vanha valosarja niin se oli siinä!


Petra

6 kommenttia

 1. Paljon, paljon onnea! ♥ Jään innolla odottamaan tulevia hääpostauksia.

  VastaaPoista
 2. Minäkin jään odottelemaan innolla! Pinterest oli minullekin oiva apu! Se auttoi pitäytymään tyylilinjassa ja muistutti aina siitä, minkälaisen kokonaisuuden häihinsä halusi. Onnea nuorelle parille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan Pinterestissä oli liikaakin kaikkea mutta kyllä sieltä sitten sai poimittua kuvatulvasta niitä omia suosikkeja. :) Kiitos paljon!

   Poista
 3. Onnea rouvalle! :) Oonkin odotellut että toivottavasti nähdään hääpostauksia. Kaunis istumajärjestystaulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan hirveästi esim. omia kuvia en ajatellut täällä julkaista mutta palasia sieltä täältä :)

   Poista