Betonimaljakot


Anteeksi blogihiljaisuus! Meillä molemmilla on ollut vähän kiireinen syksy, mutta joulun lähestyessä alkaa ainakin itselläni näpertelyinto kasvaa.

Tässä kuitenkin alkuun betonimaljakot jotka itseasiassa valoin jo kesällä. Eipä tässä ole vierähtänyt kuin puoli vuotta valmistumisesta ja pari viikkoa siitä kun sain aikaiseksi nämä kuvata :D hups!

Maljakot on tehty maitotölkkeihin, ja maitotölkin sisälle on yhteen laitettu ohut yhden kukan lasimaljakko, ja toisissa on pieni limpparitölkki (niitä ohuita mitä nykyisin on myynnissä). Lopuksi maalasin vielä maljakoiden yläosat kultaisella, pinkillä ja mustalla, mustaa en ole vielä kuvannut.

Kultaisesta tuli mielestäni hienoin, mutta kun laitoin nuo kukat veteen niin huomasin että maljakko vuotaa, eiii! Betoniin on varmaan jäänyt joku pieni ilmakupla ja vesi valuu sitä pitkin. Ehkä maalaan tuon pinkin uudestaan kultaiseksi, sen verran kivalta se kuitenkin näyttää.

Huomenna tulossa kysytty kirjaintyynytutorial!

// Roosa

5 kommenttia

 1. Laita sinne yläosastaan aukileikattuna semmonen pikkulimutölkki niin saat veden pysymään? :)

  -Kati-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siellä on jo yks sellanen (jossa ilmeisesti joku pieni reikä pohjassa koska vesi tulee läpi), mutta saiskohan sinne tunkastua rutattuna toisen sisään? :D ehkä pitää testata!

   Poista
 2. Jätit siis tölkin sisään vai otitko pois kun oli kuivanut? :o Tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätin sisään! Mutta jos tölkin voitelee alkuun ruokaöljyllä niin pitäisi myös irrota silloin hyvin jos sen haluaakin irrottaa :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista