Kirjaintyynyt toisella tapaa

Työkaverini pienen pirpanan kirjainlahjat ovat edenneet M-kirjaimeen. Tällä kertaa teinkin vähän toisenlaisen tyynyn. Ostin 60x60 cm kokoisen harmaan tyynynpäällisen, johon päätin ommella M-kirjaimen. Löysin Eurokankaasta kivaa mustaa karvakangasta, joka oli tähän aivan täydellinen! Halusin että kankaassa olisi jotain kivaa ja se tuntuisi pehmeältä pienen tytön leikeissä. Leikkelin kankaasta oikeankokoiset ja -muotoiset palaset, ja harsin ne yhteen jotta M oli kokoinen aloittaessani ompelun päälliseen.
M:n ompelin kiinni tosi tiheällä siksakilla. Kankaan karva kääntyi voimakkaasti aina johonkin suuntaan, joten jotkin kohdat olivat hankalampia ommella jotta karva jäi oikealla puolelle ommelta. Pienet tupsut sai kuitenkin hyvin leikattua pois saksilla.

 


Tyyny joutui heti synttäreillä vauhdikkaitten leikkien armoille, joten ilmeisesti lahja oli mieleinen :D

Aikaisemmin tehtyjen kirjaintyynyjen tutorialia on kyselty, yritän tehdä sellaisen ennen joulua! Kämpässäni alkoi juuri putkiremontti, joten ompelu- ja askartelumahdollisuudet ovat vähän rajalliset.. Mutta uusi kylppäri on toivottavasti odottamisen arvoinen!

// Roosa

Ei kommentteja