Liimailuja


Pattex Blog Award

Pientä kivaa on siis mukana Pattexin Blog Award-kisassa! Mukana on neljä muuta diy-bloggaajaa meidän lisäksi. Ideana on keksiä mitä kaikkea Pattexin uudella 100%-liimalla voikaan liimata. Äänestäthän meitä täällä!

Joskus vuosia sitten oltiin jossain kangas- ja käsityötarvikekaupassa ja mainitsin aikovani kiinnittää pitsiä liimalla. Myyjä sanoi että eihän niin nyt voi tehdä, liimata pitsiä. Miten niin ei? Kaikkea pitää kokeilla. Tuolloin liimasin siis pitsiä huopikkaisiin ja hyvä tuli! Tälläkin kertaa olin kapinallinen ja menin sieltä mistä aita on matalin. Pattexin geelimäinen liima toimi tässä yllättävän hyvin, ei sotkenut, ei haissut pahalta ja liimasi pitsin hyvin kiinni. Liima on läpinäkyvää joten voisi toimia jopa valkoiselle pohjalle liimatessa sotkematta.


Näin syntyi siis astetta kesäisemmät kengät superhelposti! Kyseessä muuten taas sama kirpparipitsikangas kuin edellisen postauksen pitsitaskussa. Seuraavaksi voisin kokeilla liimaa näiden halpiskenkien irtoavien pohjallisten liimaamiseen takaisin paikoilleen..


Lisää liimailuideoita tiedossa kisan ajan heinäkuun alkuun saakka!

Petra

4 kommenttia