Popoille pinkki teline Toivoin iskältä synttärilahjaksi kenkätelinettä. Piirsin mallin, annoin mitat ja lähetin kuvan. Yksi viikonloppu olin vanhemmillani, ja silloin tuli (taas vaihteeksi) äkillinen inspiraatiopuuska: NYT on pakko tehdä se kenkäteline HETI! Väriajatuksena oli joko keltainen tai pinkki, joka matkalla maalikauppaan vahvistui pinkiksi. Metsästin lähes neonpinkkiä maalia, mutta kuitenkin vähän murrettua ettei silmät sokaistuisi kun tulee eteiseen ovesta sisään, mutta sellaista ei yksinkertaisesti ole! Kaikki maalikaupan pinkit olivat joko liian lällyjä vauvavaaleanpunaisia tai liian violetteja. Ostin kuitenkin sitten jotain, tavallista huonekalumaalia sävytettynä valitsemallani sävyllä. Tämä väri oli sinäänsä ihan ok, mutta kaipasin vielä jotain. Googlettamalla löysin, että Motonetistä saa neonpinkkiä srpaymaalia, joten päätin kokeilla vielä sitä tuohon päälle. Onneksi oli kuitenkin tuo toinen maali alla, koska valkoisen päälle suihkutettaessa siitä olisi todella tullut aika neon :D Nyt väri on mielestäni juuri sopivan pirtsakka, mutta ei käy silmiin! 


Paksumpi puutavara on vanhaa lautaa ukin verstalta ja ohuempi vanhaa pöytälevyä vanhempieni luota. Iskä sahasi ja kokosi, minä maalasin. Lopuski hion kulmia ja reunoja vähän kuluneemmiksi, sopi paremmin vähän muutenkin epätasaiseen maalaukseen ja kolhiintuneeseen lautaan. Mitä kuluneempi sen parempi!

ENNEN:
Tässä joku supervanha kuva edellisestä kenkäratkaisusta. Pieni hylly johon mahtuu vain muutama pari kenkiä, ja vieressä kori joka sekin täynnä kenkiä. Kyllä on tylsä!

Voiko tätä kutsua enää synttärilahjaksi (joka tosiaan on vasta kuukauden päästä), jos itse maksoi maalin ja teki puolet työstä? :D Jokatapauksessa, tämä on ihana piristys vähän hämärän eteisen keskellä. Koko tila näyttää paljon yhtenäisemmältä!

// Roosa

7 kommenttia

 1. Huippu! Ihanasti tuo iloa ja väriä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ja ennen kaikkea uniikki kenkäteline :) Värikin on pirteä :)

  VastaaPoista
 3. Onpa pirtsakka :) Hyvä värivalinta ainakin mun mielestä!

  VastaaPoista
 4. Loistava väri! Mustatkin kengät näyttää iloiselta pinkissä telineessä (:

  VastaaPoista
 5. Mielettömän hieno kenkäteline!

  VastaaPoista
 6. Ihana,pirteä ja käytännöllinen..Mamma A:kin tahtoo tällaisen...;D

  VastaaPoista
 7. On kyllä tosi hieno kenkäteline, mullakin on sängyn alla valmiina hankittu kenkäteline, mut en vaan osaa päättää millä värillä maalaan sen :) Tervetuloa kurkkaamaan blogiini! Arvontakin käynnissä ♥

  VastaaPoista