Keittiön pieniä ilojaIhanaa, sain VIHDOIN keittiööni hyllyn kaikille tarjottimille! Olen ilmeisesti tarjotinhamstraaja. Niitä nimittäin löytyy vielä enemmänkin.. Mutta nyt ne on tuosta helppo ottaa käyttöön eivätkä tipu päähän tuolta rautaisen hyllyn päältä tai ole tiellä tiskialtaan reunalla. Jee! Hylly on IKEAsta. Uusin tarjotinostos on tuo takaa pilkottava vaaleansininen turbaanipäinen typykkä. Sopii täydellisesti parvekkeen tuleviin juhliin (joista lisää viimeistään huomenna). Uusi ostos ovat myös nuo Keep calm and carry on -lasinaluset, jotka kotiutin Lontoosta. Nyt ei enää tarvitse silmä kovana vahtia kavereiden laseja valkoisella pöydällä ;)

Pahoittelut muuten hiljaiselosta, kaikenlaisia projekteja on meneillään mutta mitään en ole saanut vielä valmiiksi, ja on kivempi esitellä niitä valmiita teoksia! Ja paljon on tullut kysymyksiä myös siitä kysymyspostauksesta, se on siis tulossa! Vastaukset ovat työn alla :)

// Roosa

PS. Kaikki Lappeenrannan (tai miksei Etelä-Karjalan, tai miksei kauempaakin) alueella majailevat, tulkaapas viikonloppuna maistelemaan herkkuja! Tännekin olen väsäillyt kaikkea pientä ja söpöä, laitankin niistä kuvia sitten viikonlopun jälkeen :)

5 kommenttia

 1. Onpa kiva, yksinkertainen idea! Menee ehkä kopioitavaksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannatan! tuohon mahtuu aika montakin päällekäin, koska hylly on kuitenkin aika syvä :)

   Poista
 2. Hyvä idea, pitääpä muistaa tuo!

  VastaaPoista
 3. Oih, miksen oo ennen tajunnu et oot (ilmeisesti) Lappeenrannasta! :) Itekkii täällä opiskelen ja saa nähä jos vaikka eksyn herkkuja maistelee :)

  VastaaPoista