Pompom


Tässä epätoivoinen yritykseni piristää tätä loputtomalta tuntuvaa talvea: pinkki tupsu pipoon! Yritin etsiä sellaista silmiinsattuvan neonpinkkiä lankaa, mutta kyllä tämä Novitan Wool-sarjankin pinkki toimii aika hyvin mustaa vasten. Lisänä myös kuvallinen ohje tupsun tekemiseen jos joltakulta on päässyt unohtumaan.


Viimeisessä kuvassa ensimmäinen ja toinen versioni vierekkäin. Ei ihan mennyt niin kuin Strömsössä! (Miksen muuten ole koskaan käynyt siellä vaikka sijaitaan samalla paikkakunnalla?!) Tätä tehdessä mietin että hitto vie jos oon ala-asteella osannut tämän tehdä niin miten nyt voi mennä pieleen. Muistan hyvin kun joskus alle 10-vuotiaana tehtiin koulussa papukaija joka koostui kahdesta tällaisesta pallosta. Sitten siihen liimattiin nokka ja silmät, ja kai jonkinlaiset jalatkin.Vaikka piposta kivan pirteä tulikin, odotan silti sitä hetkeä kun talvivaatteita ei tarvitse enää käyttää!

Petra

3 kommenttia

  1. Muistan kun itse ala-asteella tein tuommoista tupsua ja olin ihan epätoivoinen lankojen kanssa jotka ei pysyneet käsissä:D

    VastaaPoista
  2. Tupsut on niiiiin kivoja! Mie tein jättitupsun pikkusiskon pipoon: http://elakepaiviaodotellessa.blogspot.fi/2013/03/pikkusiskon-pipo.html

    VastaaPoista
  3. Voi ei tuota ensimmäistä tupsua, tsih. :) Hieno pipo, mutta täälläkin odotetaan jo kovasti milloin liian lämpimät vaatteet saa heittää nurkkaan!

    VastaaPoista