Geometrista


Sain vähän aikaa sitten päähänpinttymän neuloa jotain graafista ja mustavalkoista. Tässä lopputulos. Langat 7 veljestä.


Kuvio syntyi matkan varrella ja aluksi tästä piti tulla neliön muotoinen tyyny, mutta tein epähuomiossa liian pienen. Eli ei kun neulomaan lisää että sain suorakaiteen! Tyynyn taakse laitoin mustaa kangasta vaikka tällaisen neulotun asian ompeleminen ompelukoneella ei ehkä olekaan se suositeltavin tapa toimia. Ihan hyvin toimi kuitenkin siksakilla! Saumuriahan en siis omista.

Sohvatyynyjähän ei voi koskaan olla liikaa..? :)

Petra

16 kommenttia

 1. Heh, saman inspiraation vallassa ollaan pyyhälletty! Ostin viime kesäisen Novitan, missä oli vähän samantyyppinen mustavalkokolmiotyyny. En kylläkään päätynyt lopulta tyynyä kutomaan, mutta mustavalkoista ja graafista kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse luen todella harvoin käsityölehtiä joten tuota en ole bongannut. Ensin ajattelin tähänkin pidemmänmallisia kolmioita mutta kiva tuli näinkin, melkein suunnittelematta. :)

   Poista
 2. Toi on kyllä hieno! Muhun uppoo ihan satanolla kaikki graafiset kuviot, mutta vielä en ole ennättänyt niitä neulomaan. Ehkä vähän jälkijunassa sitten.

  VastaaPoista
 3. Heips,

  tällä olis idea. Etsiskelin nuoria käsityöblogisteja ja löysin mm. teidät. Aloin tuossa vähän aikaa sitten miettiä, miten vähemmistössä meikäläiset, nuoret ihmiset, ovat käsityöblogimaailmassa. Pitäisikö meidän pitää itsestämme vähän enemmän ääntä? Pitäisikö meidän perustaa jonkinlainen porukka? Sähköpostilista? Yhteinen blogi tai joku hyväntekeväisyysprojekti?

  Jos kuulostaa yhtään hauskalta, käyhän ihmeessä jättämässä merkki itsestäsi blogiini, niin tiedän, paljonko porukkaa olisi kenties lähdössä mukaan. Ja sanaa saa toki levittää! :)

  terkuin Lorainne

  VastaaPoista
 4. Ihana ! Tollanen pitää saada ja äkkiä johonkin! Onko kuvio omasta päästäsi? Jos on, haluisitko jakaa sen meille kaikille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio on omasta päästä, oon vain niin huono kirjaamaan niitä mihinkään ylös! Mutta voisin yrittää saada aikaiseksi. :)

   Poista