Pöllösukat

Tein pöllösukat lahjaksi eräälle pöllöfanille. Tiedättekö kuinka vaikeaa tuon pöllökuvion tajuaminen oli tällaiselle kudon vain helppoja juttuja-tyypille? Inhoan sanallisia neuleohjeita, ja ruudukoidenkin tajuaminen on vähän siinä ja siinä. Löysin ensin pari ohjetta, jotka jouduin hylkäämään kun tajusin että niissä pöllö tehdään alhaalta ylöspäin, ja sehän ei tietty sukissa oikein toimi.

Lopulta tämä Raverlyn Owlie Socks-ohje pelasti! Englanninkielisten ohjeiden oudot sanat löytyi suomeksi käännettynä helposti googlettamalla.

Nappasin ohjeesta siis vain tuon pöllön, muun sovelsin itse. Lopulta se sitäpaitsi oli tosi yksinkertainen tehdä! Olin ylpeä itsestäni kun ymmärsin sen aluksi heprealta näyttävän ohjeen.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. No ei ihan, koska lanka loppui tietenkin kesken.. Eihän toi ratkaisu nyt kovin hyvältä näytä, mutta minähän en pura! (Lankaa on hankala löytää lisää, ostin sen kirpparilta.) Antaa olla, en usko että lahjan saaja pahastuu. :)

Petra

10 kommenttia

 1. Oi pöllösukat :) Aivan ihanan suloiset! Täällä on kans yksi pöllöfani nimittäin. Mun piti alkaa virkata pöllöheijastinta, mutta katselin Kädentaitomessuilla, että kerä heijastinlankaa maksoi 18 euroa. En raaskinu sieltä kyl ostaa.

  VastaaPoista
 2. http://tyttokylmanmaan.blogspot.com/2011/11/pollon-neulontaohje.html

  Tuolta löytyi samoja söpöläisiä :) Onko sama ohje? :)

  VastaaPoista
 3. lotta: Kiitti!

  Roosa: Kiitos. :)

  Krisse: Kiitos!

  Heidi: Pöllöt on kyllä suloisia. :) Oon myös kuullut tuosta heijastinlagasta ja kiinnostaisi myös, mutta hinta on aika hirvittävä..

  Jenni: Kiitos!

  Yona: Tuo on juuri sellainen sanallinen ohje joita en jaksa tajuta. :D Käytin tuota Raverlyssa olevaa jonka linkitinkin.

  VastaaPoista
 4. Pöllöfani kiittää <3 ! Raaskii käyttää vain öisin. :)

  VastaaPoista
 5. Heips. Laitoitko helmet langalle odottamaan vai miten ne helmet sukkiin tulevat? :)

  VastaaPoista