Craft, rock, love?

Tiedättekö Vickie Howellin? Tyypin juontama ohjelma nimeltä Neulontakerho (Knitting Daily ilmeisesti englanniksi) tulee Liviltä. En tiedä onko kyseessä vaan mun henkilökohtaiset mieltymykset, vai yleisemmin kulttuurieroihin liittyvä asia mutta yleensä kaikki ohjelmassa tehtävät jutut on ihan hirveitä. :-D Pörrölanka tuntuu olevan paras juttu ikinä ja vielä parempi jos lanka on moniväristä tai ehkä jopa hileillä koristeltua!

Alla loistava esimerkki kyseisestä tyylistä. Projektit on vielä yleensä suunnattu ihan aikuisille, vaikka voisin kuvitella että tästä tyylistä innostuisivat lähinnä 5-vuotiaat pikkutytöt.


Noh, makunsa kullakin? : D Ja täytyy kyllä myöntää että kyllä tyypin nettisivuilta kivojakin projekteja löytyy, kuten esimerkiksi tämä huivi.

Petra

18 kommenttia

 1. Joo mä oon ihan samaa mieltä, oon kattonu jokusen jakson tuota Nelontakerhoa ja kaikki mitä siellä on niissä jaksoissa tehty, on ollu aivan kamalia. :D Mun mielestä ne kaikki jutut on jotenki tosi kasarejakin, hirveitä kuvioita ja väriyhdistelmiä. Ei kyllä nappaa yhtään, paitsi huumorimielessä.. :D

  VastaaPoista
 2. Minunkaan makuuni sarja ei ole. Tykkään ideasta, että neulomisesta (ja neulontakerhosta) on saatu aikaiseksi sarja, mutta toteutuksessa on parantamisen varaa. Palmikot, kärit, glitter- ja pörrölanka tosiaankin on sarjan kantava ajatus, aiheenkin mukaisesti sopiva "punainen lanka". Vähän liian nolo sarja, joka ei halua itse huomata asiaa. Tuosta olisi voinut saada hyväkin, jotta voisi innostaa vaikka teinejä kädentaitoihin.

  VastaaPoista
 3. Apua! Oon miettinyt aivan samaa! Aivan järkyttäviä ja rumia töitä, enkä käsitä kuinka kukaan voisi sellasia käyttää.. Parhain oli mun mielestä jakso, jossa metsänvihreästä pörrölangasta neulottiin autoon ratin suojus ja karvanopat!?! En mitenkään ymmärrä, miten sarjaa tuottavat henkilöt pystyvät tällaista roskaa tuottamaan :D

  VastaaPoista
 4. Täälläkin yksi, joka on pohtinu samaa asiaa. Siellä ne mummot aina kehuu niitä töitä maasta kattoon, kaikki on upeaa ja ihanaa, ja onpa se saanu kerran jos toisenki miettimään, onkohan se vika sittenkin minussa. Onneksi se ei taida olla. :D

  VastaaPoista
 5. Annika: Joo! Siis eikö ne yhtään seuraa nykymuotia, kun tekee tollasia kamaluuksia. Kuka haluaa käyttää pörröisiä ranteenlämmittimiä? :D Vai onko amerikkalaiset tosiaan jotenkin "jäljessä" tässä asiassa hehe.

  Nafisan: Jep tuossa olisi potentiaalia johonkin parempaankin! Mutta onko kohdeyleisönä sitten tylsistyneet housewifet jotka tykkää glitteristä..? En tiedä.:D

  Tilitalitittan: Hyvä etten oo ainoa!

  Jumppa: Aivan! Ja apua tuota jaksoa en oo nähnyt mutta kuulostaa karsealta. :D

  Anonyymi: Hienoa että saan tukea mielipiteelleni. :D Huvittavinta mun mielestä on että sen lisäksi että ne väsäilee siinä niitä rumia juttuja, tyypeillä on myös päällä joku selvästi itsetehty pörröhuivi tai neuletakki.

  VastaaPoista
 6. Miespuolinen (!) työkaverini vinkkasi sarjasta ja innolla aloin sitä katsomaan. Olin lievästi sanottuna järkyttynyt niistä neulomuksista.. Yhteen kertaan jäi.

  VastaaPoista
 7. Annukka: Ah voi ei. :D Tyyppi on varmaan hyvää hyvyyttään kuvitellut että olisit sarjasta ihan onnessaan.

  VastaaPoista
 8. Joo just sunnuntaina naurettiin taas tälle ohjelmalle. Että kuinka ne osaakin valita vähintään erittäin ruman langan jos projekti sinänsä olisikin ihan siedettävä :)

  VastaaPoista
 9. Juu samaa mieltä minäkin. Uskon että kyseinen ohjelma on jostain 2000-luvun alusta ja sen takia vaatteet hyvin outoja. :D

  VastaaPoista
 10. Anna: Jep, hirveitä värejä ja sitä pörröä, miksi?! :D

  st.fiore: Mulla on se käsitys että noi on kuitenkin suht uusia jaksoja, mutta en oo varma.. Se kyllä selittäis juttujen tyylittömyyden. :D

  VastaaPoista
 11. Tiiätkö mää oon miettiny ihan samaa. :D Kerran ajattelin, että katsonpa nyt ihan kunnolla että mikä tämä ohjelma on, mutta en kestänyt loppuun asti, kun ne kaivoi esiin jotku aamutossut jotka ne tuunas (huonompaan suuntaan) juurikin hileillä koristellulla pörrölangalla. :D En ollu uskoa näkemääni.

  VastaaPoista
 12. Juu aika järkyttäviä juttuja tekevät tuossa ohjelmassa. Mutta luulen, että ne onkin vuosia sitten tehtyjä jaksoja joita nyt on näytetty meille. Katsokaas vaikka nyt noita Vickien sivuja ja ohjeita; ne näyttää kyllä vähän enemmän tältä päivältä.

  Kirsikka

  VastaaPoista
 13. Emmi: Tuunaus huonompaan suuntaan on aina hyvä veto. :D

  Kirsikka: Aika köyhä veto sitten kyllä Liviltä kanavana näyttää jotain vanhoja jaksoja. Eri asia jossain komedia/draama tms. sarjojen uusinnoissa, mun mielestä.

  VastaaPoista
 14. Neulontakerhosta on tullut minun ja ystäväni kesken täysin vitsi, juurikin noiden pörrö- ja kimalleasioiden kanssa.
  Ainoastaan kerran olen nähnyt siellä jotain toteuttamisen arvoista, neulotun laukun, jonka hihna oli pyörän sisäkumi. Ja tämähän oli miesten laukku.
  Ei ihme, jos neulomista pidetään tyylitajuttomien mummojen juttuna maailmalla, jos ihmisten saamat neuleohjeet on tuota tasoa.. :'D

  VastaaPoista
 15. Samaa mieltä olen! Aivan järkyttäviä ideoita tuola ohjelmassa! Juuri joku vyölaukku karvalankasta miehille-tyylisiä ideoita, joita ei oikein kehtaa/halua toteuttaa..

  VastaaPoista
 16. Moikka! Aivan mahtava lanka tuo kultainen tuossa huivissa!! Tarvisin juuri tuollaista, enkä löydä sitä muuta kuin tuossa huivissasi!! :D Mikä lanka tuo on? Autathan pliiis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään osaa sanoa, valitettavasti :D Ebaysta tai muualta netistä voisi ehkä jotain glitterilankoja löytyä?

   Poista