Konstens natt

Tässä vastaus siihen mihin nuo kaikki tekemäni korut ovat menossa!

Vaasassa järjestetään siis 11.8.2011 perinteinen Taiteiden yö. Tapahtuma koostuu useista erilaisista pienemmistä happeningeista ympäri kaupunkia.

Minut löytää Käsityön talo Loftetin pihalla järjestettävältä käsityöläistorilta. Tori on auki klo 17-23 osoitteessa Raastuvankatu 28. Tervetuloa käymään! :)

Pöydältäni tulee löytymään mm.:

Avain ♥ lukko..

..sekä pienempikuinkolme.

Petra

8 kommenttia

 1. Ja paljonkohan mahtaa tollasilla räpellyksillä olla hintaa? <:

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: En mä kalliita hintoja laita. Korviksia on erilaisia 2-5 € ja kaulakoruja 4-7 €, noin suurinpiirtein. :) Lisäksi tulee sormuksia, muutamia rannekoruja ja kangaskasseja.

  VastaaPoista
 3. Mutta ethän alihinnoittele töitäsi! Mua aina välillä niin suututtaa kun joku pyytää ihan polkuhintoja töistään joita on vaivalla tehnyt...Mun systeri on alan ammattilainen ja hän on kans kiukun vallassa kaikilla käsityötoreilla kun sellaiset tuotteet menee jollain eurolla, joista vois pyytää kympinkin. :)

  VastaaPoista
 4. Annina: Hinnoittelu on niin vaikeeta! Ajattelen liian helposti ettei kukaan osta jos pyydän liikaa, mutta mikä sitten on liikaa..? Mutta kiitos kannustuksesta. :) Yritän löytää jonkun kultaisen keskitien hintojen suhteen!

  VastaaPoista
 5. Systeri aina sanoo että käsityöläisen arvostus omaa tuotetta kohtaan näkyy siihen laitetusta hinnasta...että reippaasti vaan hinnat ylös :D Tosta aurinkolasikorustahan esim. voit tehdä vaik minkälaisen malliston!

  VastaaPoista
 6. Hih! Siellä nähdään! Askartelutapaamis porukalla varattu kans pöytä korttimyyntiä varten ja muutakin mukavaa on tulossa pöytään :)

  VastaaPoista
 7. Annina: No toi on kyllä ihan totta!

  emilia-: Aa kiva pitääkin koittaa vähän ehtiä kierrellä myös muiden pöytiä! :)

  VastaaPoista