Kissoille

Tämä pari vuotta sitten tehty kissojen kiipeily- ja raapimispuu oli jo todellakin parhaat päivänsä nähnyt. Olen jo kauan sitä tuijotellut että ei hitto, pakko tehdä jotain! : D

Tässä siis lähtötilanne.. Ei kovin kaunista, mutta ainakin sitä on rakastettu!

Tänään sain pakkotehdäjotain-puuskan. Lisäsin toiseen kapeaan tolppaan narua, toisesta revin vain kangasriekaleet irti. Korkeammalla sijaitsevan kapean tasanteen otin pois kokonaan, ja siirsin tilalle vanhasta kiipeilypuusta isomman pyöreän tason. Oli aika rankkaa ruuvailla käsin, mutta ei ollut muita vaihtoehtoja.

Kissojen lemppari on tuo nukkumapesä, jonka kulahtaneen ulkomuodon peitin kankaalla.

Käänsin hökötyksen myös vaihtelun vuoksi toisinpäin ja nostin aiemmin laatikon pohjalla olleen karva-alustan päällimmäiseksi. (Ei ne juuri koskaan tuolla sisällä hengaile.) Ylimääräinen taso takana on vanhaa kiipeilypuuta, joka on aiemmin sijainnut makuuhuoneessa. Siellä se toimi kuitenkin lähinnä meidän ihmisasukkien (tai lähinnä miespuolisen) vaatetelineenä, joten ehkä parempi näin. :-D

Nyt näyttäisi sekä kissat että omistajat olevan tyytyväisiä!

Petra

5 kommenttia

 1. ihana! hyvältä näyttää. :) kissat on tykänneet puusta, sen näkee jäljistä. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kissoja, aivan ihania :) Ja hienosti korjattu kiipeilypuu. Toivottavasti kissat arvostavat vaivannäköäsi :)

  VastaaPoista
 3. heikku: Kiitos! Näyttävät viihtyvän tuossa nyt vielä paremmin kun on enemmän makoilutilaa. :)

  Unicorn: Kiitokset. :) Toivottavasti osaavat arvostaa, heh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. How lovely purring friends! I hope they appreciate your work. From human perspective it looks awesome after the changes.

   Poista
 4. Jossakin näin hienosti tehdyn kiipeilyseinän, jossa oli kaistale seinää "tapetoitu" tuolla raapimismatolla ja ruuvattu sinne tänne pieniä hyllyjä kissoille. Oli kuulema edullinen ja helppo tehdä, mutta ei ehkä sopiva vuokra-asuntoon. Ajattelinpa kuitenkin vinkata :)

  VastaaPoista