Materiaalia


Kasa epäkäytännöllisen ohutta lankaa. Osan olen jo jaksanut kieputtaa esimerkiksi viisinkertaiseksi. Mitä näistä tekisi?

Vanhat t-paidat ja muut rievut päätyivät matonkuteiksi. Mukavan terapeuttista hommaa noiden leikkaaminen. Vielä pitää leikata lisää että riittävät juurikin siihen jokaisessa käsityöaiheisessa blogissa nähtyyn virkattuun mattoon. Mutta kun se on niin hieno, haluun oman!

Petra

6 kommenttia

 1. Tulin vaan katsomaan, onko tuolle ohuelle langalle löytynyt käyttötarkoitusta. Itseltäni löytyy kanssa ainakin muovipussillinen, luulen että omani kuuluu jonkin sortin kudontamasiinaan. Jotain olen virkkaillut useammalla langalla, mutta uudelleen kerimiseen ei kyllä riitä hermot. Ideoita odottelen minäkin.

  VastaaPoista
 2. Oletko kokeillut huopuuko langat? Niitähän voi sommitella sikin sokin kankaalle ja sitten kieputtaa rullalle ja laittaa pesukoneeseen, jos huopuu niin saat helpolla huivin tms. Tai sitten valmista lankakangata voi käyttää toisen kankaan kanssa päällekkäin.

  VastaaPoista
 3. Ohuista langoistahan saa kaikkee kivaa kesäks vaikka jonkun ranta topin ,vaikka ne ärsyttävii neuloo?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Huopumista voisikin ehkä testailla.. Yritän ainakin osaa keriä uudestaan että saan paksumpaa lankaa josta sitten voisi ehkä tehdäkin jotain järkevää.

  VastaaPoista
 5. Mulla oli yhdessa vaiheessa aika samantyyppista lankaa ja tein niista huopatossuja! :D

  VastaaPoista
 6. Nice yarns! I am sure you will tame them! But those rug things...those are harder.

  VastaaPoista