Viikonloppuna

Vietin viikonloppua vanhalla kotipaikkakunnalla. Kuinka parhaita onkaan pikkukaupunkien kirpputorit! Tämä nappikasa maksoi euron ja sain vielä itse ne valkata! Olisikohan pitänyt ostaa toinenkin satsi.. Juuri viikko sitten hain kangaskaupasta nappeja mekkoprojektiini, maksoin pienistä mustista napeista 0,25 €/kpl..!

Lisäksi tuli pyynnöstä kursittua kasaan tämä pieni tuunausprojekti.

Melko perus musta takki isolla kauluksella + irtokarvakaulus toisesta takista.

Takin kaulus oli karvaa leveämpi, joten taittelin sitä hieman. Käsinkin ommeltuna näyttää ihan tarpeeksi siistiltä kun ompeleet katoaa tuonne alle.

Lopputulos. :)

Petra

2 kommenttia

  1. Halpoja nappeja! Ja näppärä tuunaus :) Taitaa pysyä siistimpänä tuo kaulus tosiaan käsinommeltuna kuin koneella? En tiiä, en oo koskaan tehny :'D mut oon kuullu jotain sen suuntasta! Tai ainakin, että melko harvalla tikillä pitäisi tuollaiset laittaa kiinni?

    VastaaPoista
  2. Elmeri: Kaveri joka luki tätä blogia ja huomasi napit lupasi tuoda mulle lisää sen edesmenneen mummon varastoista! Niiden perheestä kukaan ei kuulemma tarvi niitä. Jee! :)

    Ei tuo kyllä tosiaan varmaan koneella ois hyvin onnistunut, olisi jäänyt karvat jotenkin linttaan. :D Harvoilla pistoilla käsin pysyy tarpeeksi hyvin!

    VastaaPoista