Kaikkien sydänten päivä

Täytyy kyllä sanoa että ruotsi ehdottomasti voittaa tässä tapauksessa kun vertaillaan tämän kyseisen päivän nimiä akselilla suomi-ruotsi-englanti. Härlig alla hjärtans dag!

Tässä päivän teemaan sopivat söpöt rusettilapaset jotka tein jo viime vuoden puolella mutta olen unohtanut esitellä. Meinasin heittää ne jo kirpparille kun jäivät myymättä joulubasaarissa, mutta en taidakaan raaskia. :)

Uuteen ulkoasuun (kiitos ja kunnia Roosalle!) mahtuu isompia kuvia, katsotaanpa miten tämä toimii..

Pysykää lämpiminä! Täällä mittari näyttää -18,4 astetta. Hrr.

Petra

13 kommenttia

 1. Hyvänen aika miten on sievät ! Pitäisin noita vaikkei tarviiskaan, siis sisälläkin... Tai kesällä :) Noh, okei, ehken. Mutta mieli ainakin tekis...

  VastaaPoista
 2. hienot lapaset! :)
  täällä oli tänä aamuna 31 astetta pakkasta...:)

  VastaaPoista
 3. Samislapaset mun omien kanssa :)

  JA HEI, kävelin töihin aamulla, -28!

  VastaaPoista
 4. Miia: Kiitos! :)

  CherryKirsche: Kesällä ei (onneksi) lapasia tarvi mutta on nuo kyllä aika söpöt silti. ;)

  Pling: Taack!

  Delfiini: Kiitos! Hui pohjoisemmassa (?) onkin kuulemma ollut kylmempi! Paljon vaan vaatetta päälle. :)

  Paula: En ensin tajunnut kuka Paula siellä kommentoi.. Joo samaa sarjaa! :D Ja hyi miten siellä noin kylmä on!

  VastaaPoista
 5. Haluaisitko vinkata miten sivun saa muokattua näin leveäksi ilman että tuo sivujuttu kutistuu aivan pieneksi? Jostain syystä en saanut sitä onnistumaan kun yritin.

  VastaaPoista
 6. molli, siinä menikin hermot, kannattaa googlettaa sen käytetyn templaten nimi ja sidebar width tms. niin löytyy ohjeita! riippuu nimittäin siitä templatesta mikä on käytössä, joten google osaa ehkä auttaa parhaiten :)

  VastaaPoista
 7. Kivat on lapaset. Miten tuon sivuissa olevan kuosin saa tulemaan ylös asti? Mulla jää tollaset idiootit kaistaleet sinne. Kaunis on uusi ulkoasu.

  VastaaPoista
 8. Onpa kyllä sievät lapaset :) Haluaisin oppia neulomaan sopivat lapaset, ensimmäisistäni tuli vähän liian pienet... Treenii treenii!

  VastaaPoista
 9. Kiitti vinkistä! Ja vähän väärä postaus, mutta aivan ihana kämppä :]

  VastaaPoista
 10. Heippa! Eksyin blogiisi googlettamalla ja nyt huomaan jääneeni koukkuun. Voisitko kertoa aloittelijalle, miten tuo rusetti on tehty /ohjetta siihen?

  VastaaPoista
 11. surfie: Hei! Tervetuloa lukijaksi. :) Ohjetta mulla ei tuohon ole tehtynä mutta homma on hyvin yksinkertainen! Eli neuloin suorakaiteen muotoisen palasen punaisesta langasta, kuristin sen langalla sitomalla keskeltä kasaan jolloin siitä tulee rusetin muotoinen. Ja sitten vain ompelin valmiiseen lapaseen kiinni.

  VastaaPoista