Operaatio viherpeukalo

Sain tuparilahjaks multaa, ison ruukun, ja kirsikkatomaatin, paprikan ja kurkun siemeniä. Nyt sitte istutin ne ja aattelin raportoida tänne miten ne menestyy :D En siis todellakaan oo mikään viherpeukalo, kaktuski on kuollu näissä käsissä. Basilikatkin jotka ostan kaupasta kuihtuu lähes heti ku oon saanu ne ostettua :D

Viherpeukalo 1

Viherpeukalo 1

Viherpeukalo 2

Mutta siis, istutin eka ne jogurttipurkkeihin, joihin olin tehny reiän pohjaan jotta liika vesi valus pois. Siitä on nyt vähän yli viikko, ja tittididiii, VIHREETÄ NÄKYVISSÄ! Kirsikkatomaatit on kasvanu tosi hyvin, ja kurkussakin näkyy yks alku. Paprikan itämisaika olikin joku parisen viikkoa, niitä ootellaan vielä.

Viherpeukalo 4

Viherpeukalo 5

Nyt seuraava vaihe ois kaivaa ne yksitellen tuolta purkeista ja istuttaa omiin astioihinsa. Oon varma et juuret katkeilee ku yritän niitä sielt kaivaa :D Mutta siiten raporttia sitten myöhemmin. Ja myös operaatio kesäparveke on käynnistynyt, siitäkin kuvia lähiaikoina :)

Huomenna taas töihin, huuuh, kiireinen viikko tulossa!

Roosa

4 kommenttia

 1. yhyy.. oon niin kateellinen mun appelssiininkasvatus ei oo lähteny liikkeelle ollenkaan. :(

  VastaaPoista
 2. ottaa isolla lusikalla ni juuret suurimmaksi osaksi tulee mukana =)

  VastaaPoista
 3. Samat puuhat miullakin. :) Kunpa pääsisin laittamaan kasvihuoneeseen uudet mullat ja pian salaatit ja tomaatit sinne kasvamaan! Toivottavasti kasvien kasvatus onnistuu siullakin. :)

  VastaaPoista
 4. All the best with the plants! I am not good with them at all. The only plants that survive and won't die are my currant bushes. They grow outside and I let them be as they are. Now I have watered them a bit, but that's all I've done. They're blooming like crazy, and it's only May!!!!!!

  VastaaPoista