Long time no see

Anteeksi kaikille lukijoille ettei olla päivitelty! Petralla on siellä Thaimaan aurinkorannoilla makoilemassa ja paratiisisaarilla siemailemassa drinkkejä (ja opiskelemassa.. :D), ja miun netti taas on ollu katkolla jo jonkin aikaa, mutta nyt toimii, JEE JEE!

Yritän paikkailla nyt tätä taukoa vaikka mitä tein tänään/päiväni kuvina -jutuilla, jos semmoset kelpaa? :) Askartelua tulee kun tulee inspiraatio, eli toivottavasti pian.

Loppuun muutama uunituore kännykkäpussukka! (Tästä on toivottu ohjetta, tulee sitten kun teen seuraavat versiot! Ja ostamisesta kiinnostuneille niin hinta on 8 euroa. )

kännykkäpussukat

16 kommenttia

 1. Ahh tämmönen postaus! Tätä on odotettu, voin kertoa! (:

  VastaaPoista
 2. Onko tuo sisäpuolella oleva kangas minkälaista? Oi kuinka somia <3 Himottaisi ehkä tuo isompi versio... tai sitten tuo pienempi.. Argh!

  VastaaPoista
 3. veerra, kiitti!

  mirav, hyvää kannattaa odottaa! :D

  Panda, toinen on pinkki sisältä ja toisessa muistaakseni musta jossa valkosia pilkkuja.. mutta jos haluut tilata ni voin tehä ihan semmosen ku haluut :)

  VastaaPoista
 4. ihanaa, taas ootte kuviossa <3

  VastaaPoista
 5. Roosa, niin tuohon 8€ hintaan :)? Hmm näkisikö kangasvaihtoehtoja jostakin? Tuollainen kännykkäpussukka olisi älyttömän kätevä, varsinkin kun noissa uusimmissa luureissa se näyttö on suht "iso" ja kyllä harmittaisi jos avaimet tai jokin muu tavara pääsisi naarmuttamaan linssiä laukunpohjalla :/.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, juu täällä ollaan :)

  Panda, joo siihen hintaan + postikulut n. 2e. Laitan siulle vaikka maililla kankaita yms.!

  VastaaPoista
 7. Jee, kiva kuulla, että netti toimii taas. Onpas söpöjä kännykkäpusseja! :)

  VastaaPoista
 8. Nää on kyllä ihania!! Enkä ihan itse viitsisi ruveta tekemään, kun kuitenkaan ei tulisi niin hienoja, kaikki tarvikkeet pitäisi tilata niin uskoisin että toisaalta tulisi se kalliimmaksi!! :( :D Joten kun sen kännykän olen ostanut niin olisiko sitten mahdollista tilata sulta joku tämmönen! :) (tapahtuisi sitten joskus ehkä huhtikuun alkupuolella)

  VastaaPoista
 9. Ella, kiitti!

  Pinja, voi tilata! Laita vaikka sähköpostia niin laitan kangasmalleja ja muuta tietoa :)

  VastaaPoista
 10. Okei kiva. Kuitenkin taas mieleeni tuli että silti olisi kiva saada ohje tällaiseen missä sisällä on pehmuste ym. :):) Niin sitten jos sen sähkäpostin sulle lähetän, saan yhden pussukan, mutta tekisi mieli myös kokeilla ihan itse toisaalta (äskeisessä kommentissa toisinpäin :D ) Joo sillä tavoin!

  VastaaPoista
 11. Minäkin voisin haluta tilata tällaisen, mitä vaihtoehtoja teillä olisi jäljellä? Ja kuinka teiltä tilataan :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laita vaikka mailia kamelimeli@gmail.com niin laitan malleja :)

   Poista
 12. oi että! =) voisin tilata myös!

  VastaaPoista
 13. voiko näitä vielä tilata, vaikka päivityksestä on pitkä aika? mitkä ovat mitat tuosta pussista? olisin kiinnostunut!

  VastaaPoista
 14. Stunning work! In good sense of the word. Oh yes indeed.

  VastaaPoista