SG-1

Sain "tilauksen" tehdä kanssa-asujalle paitapainatuksen aiheella Tähtiportti. :-) Tässä tapauksessa kyseessä on legendaarisen sarjan Tealc. Sarjaa seuranneille tuo lausahduskin on varmasti tuttu.

Sabluunaa Tealcista oli hankala löytää, enkä itse osaa sellaista muokata tietokoneella. Sain tähän onneksi apua. Kiitokset kaimalle!

Piirsin kuvan läpi kontaktimuoville.

Painatusvaiheessa jätin osan pienimmistä yksityiskohdista pois. Ne on helpompi lisätä myöhemmin.

Kuva onnistui ihan hyvin. Joistain pikkujutuista voisin valittaa, mutta paidan käyttäjä on tyytyväinen joten se riittää. :-) Tekstin väsäsin nopeasti vapaalla kädellä, koska olin jo loppuvaiheessa kyllästynyt pikkutarkkaan sabluunan näpertelyyn.

Tässä olikin sitten viimeinen postaukseni hetkeen! Huomenna lennän toiselle puolelle maailmaa ja palaan kesän korvilla. Thaimaan lämmössä keskityn vaihto-opiskeluun ja muihin asioihin, mutta ehkäpä ainakin matkustelu-kategoriaan ilmaantuu kuvamateriaalia. :-)

Hyvää kevättä!

Petra

9 kommenttia

 1. aivan hieno! :-------)
  tykkään sun blogist !

  VastaaPoista
 2. Ihanaa vaihto-opiskelu aikaa sulle :) Joskus vielä minäkin :))

  VastaaPoista
 3. Tervemenoa :) Ja tervetuloa sitten aikanaan takaisin meitä viihdyttämään! Hyvää matkaa.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos! Vaikka kaksihan meitä tässä siis on. :)

  Roosa: Kiitos, varmasti tulee hienoa! Lukioikäisenä musta ei varmaan olisi lähtijäksi ollut, mutta nyt "vanhana" helpompi lähteä. :-D

  Velmiina: Palailen kyllä bloginkin pariin sitten kun takaisin tuun! :) Ja kiitos!

  VastaaPoista
 5. Aivan upea paita! Olen itsekin miettinyt tekeväni jonkun Stargate-aiheisen paidan, mutta en ole keksinyt kivaa ideaa jonka sabluuna olisi helppo tehdä :D

  Mutta hyvää matkaa :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Olisin tiedustellut olitko/olitteko mistä hankkineet noihin pussukoihin mitä ootte esitelleet, niin noita kehyksiä? Ja olisko teillä tietoa että saaako jostain tommosia kehyksiä isompinakin?
  nim. Etsinyt joka paikasta!

  VastaaPoista
 7. Anssi varmana arvostais Tähtiportti-paitaa, varsinki ku Tealc on sen lemppari. :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, ihan isoja en miekään oo löytäny mistään :( ois nii kiva tehä esim laukkuja mut en oo löytäny nii isoja halpoja hyviä mistään!

  VastaaPoista