Poks

Sain pari kuukautta sitten lahjaksi kuumaliimapistoolin. Se jäi jostain syystä laatikon pohjalle lojumaan, vaikka mielessä kyllä oli että pitää ehdottomasti testata. Eilen se päivä sitten koitti, kun ajattelin tehdä jääkaappimagneetteja.


Laitoin ohjeiden mukaan liimapötkön pyssyn takaosaan, töpselin seinään ja annoin kuumentua viitisen minuuttia. Sen jälkeen painoin liipaisinta saadakseni liimaa ulos. POKS! Sinne meni sulake ja olohuonetta valaisi enää pari kynttilää ja kannettavan akun voimalla loistava näyttö.

En tiedä mitä Sinooperi tykkää jos yritän tuota ilman kuittia palauttaa mutta ei tää nyt ihan normaalia mun mielestä oo! :-D

Petra

13 kommenttia

 1. Minäkin pamautin siskoni luota sulakkeen laittamalla silitysraudan seinään =D Ongelmanahan on, että tuollainen kuumiliimapyssy vaatii paljon sähköä, kun kuumenee tosi tehokkaasti. Eli ensi kerralla ota läppäri pois seinästä + muut samaan sulakkeeseen kytketyt laitteet =)

  VastaaPoista
 2. reklamaatioo kehiin vain! Ei kai tuo ihan normaalia ole, mä oon ainakin huudattua liimapyssyilyn aikaa tietokonetta, telkkaria, lamppuja jne. eikä sulakkeet oo palaneet. En tosin tiedä kuinka tehokas tuo sun vehje on, mutta omani on maailman halvin eikä varmaankaan maailman pätevin laite.

  VastaaPoista
 3. Iita: Asutaan aika vanhassa talossa, joten en tiedä johtuisiko osittain siitäkin. Tuntuu kyllä vähän hankalalta että pitäisi kaikki olohuoneen, vessan ja eteisen laitteet laittaa siksi aikaa pois päältä kun käytän yhtä liimapyssyä.. Mutta en olekaan kyllä mikään tekniikan ihmelapsi. :-D Poksahtaessaan liimapyssystä tuli myös pieni sinisenä välähtävä sähköpurkaus käteeni, joten en tiedä uskaltaako tuota enää käyttää. :o

  VastaaPoista
 4. Heidi: Joo siis tuokin on maksanut jotain alle kymmenen euroa, ja on vielä tosi pikkuinen laite eli en oikein usko että tehot on mitkään kovin huiput.. Että vähän kyllä ihmetyttää!

  VastaaPoista
 5. Palauta ihmeessä. Jos Tiimari ei sitä korvaa niin valmistajan on korvattava.

  VastaaPoista
 6. ittelläni oli pistorasiassa jatkojohto jossa kiinni telkkari, pleikkari, dvd, vahvistin ja olkkarissa tän lisäks vielä pari lamppua ja tietsikka, mut ei mitään ei käynny hyvin sai liimailla. eli ei kyllä todellakaan kuulosta normaalilta toi sun tapaus. me asutaan myös vanhassa talossa. sen verran, että pistorasioissaki on vaan yks paikka eli jatkojohdot on tosiaan tarpeeseen.

  VastaaPoista
 7. sea: Pitää kyllä palauttaa, viimeksi vain sain Sinooperissa sen verran tylyä palvelua että epäilyttää miten ne ottaa tuon ilman kuittia vastaan.. No, yrittänyttä ei laiteta.

  lotta: Niin sen kyllä omankin logiikkani mukaan pitäisi normaalisti toimia. Pelästyin ihan hitosti kun se pamahti kädessä ja valot sammui. :-D

  VastaaPoista
 8. Huhhuh, ei noin kyllä tosiaan pitäis käydä. Itelläkin kympin versio ja hyvin on toiminu! Harmi, ettei siellä palvelu pelaa. Itsekin tulee tosi usein käytyä sinooperissa ja aina oon kyllä saanu ystävällistä palvelua! Tampereella asustan siis. Mut näin ei näemmä kaikkialla. :/

  VastaaPoista
 9. Kokeile sitä pistoolia vielä uudestaan. Ainahan jossain vaiheessa sulakkeet palaa, varsinkin vanhassa talossa. Jos poksahtaa uudestaan, niin sitten laitteessa vikaa.

  VastaaPoista
 10. Tiiu: Vähän säikäytti kyllä. :-D Täällä huono palvelu johtuu välillä siitä että myyjät ei välttämättä ruotsinkielisinä osaa sitten suomea kunnolla. Toisaalta itsekin olen asiakaspalveluhommissa ja en osaa ruotsia kunnolla joten..

  Anonyymi: Kertaakaan ei ole kyllä vuoden aikana sulakkeet palanut, vaikka päällä on lamppujen lisäksi aina kaksi tietokonetta ja tv, ja välillä muitakin laitteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yaicks! Toivottavasti ei enää satu mitään sulakkeiden kanssa.

   Poista
 11. Eihän siinä kuumaliimapistoolissa pitäisi sähköä kulkea siinä pistoolin "liipasimen" kohdalla ollenkaan? Mun mielestä se säköosuus lämmittää ainoastaan sitä liimaa, ja itse liipasimella annostellaan sitä, jolloin sen pitäisi olla vain mekaaninen osa? Jos se siitä liipasimen painamisesta sekoaa niin se kuumaliimapistooli on tehnyt jotenkin kosmisesti oikosulun joka mun mielestä kertoo siitä, että se laite on susi ja ei mitenkään turvallinen käyttää.

  Ja vaikka sulla ei oliskaan kuittia, sulla on aina oikeus tehdä reklamaatio viallisesta tuotteesta. Jos liike ei ota sitä reklamaatiota vastaan niin viimeistään valmistajan/ maahantuojan pitää reagoida.

  VastaaPoista
 12. Miims: Itse tiedän hyvin vähän mistään teknisistä jutuista, mutta tuo kyllä kuulostaa erittäin loogiselta. Nimenomaan juuri liipaisimen painaminen sen sulakkeen poksautti. Tänään varmaan menen tuota palauttamaan, voin raportoida sitten mitä ne siellä oikein sanovat..

  VastaaPoista