Babushka

Maatuskoissa on jotain sympaattista.
Pitihän niitä sitten tietenkin vääntää myös kutistemuovista. :-)

Tässä ensimmäiset versiot matkalla uuniin.

Näistä tuli aika pikkuisia. Mustavalkoisista versioista oli tarkoitus tehdä nappikorvikset, mutta harmittaa vähän kun tussi levisi uunissa.

Väritin pienimmät tapaukset uusilla Promarkereillani. Mukana tullut ohut musta tussi vaikutti kätevältä, mutta juuri se levisi ja sotki kutistuessa. (Permanent ja waterproof ei ilmeisesti ole sama asia.. T. Aloittelija.) Itse Promarkerit toimivat oikein hyvin.

Pöllöstä tulee jääkaappimagneetti. :-)

Petra

10 kommenttia

 1. Onpa sulosia, maatuskat ja pöllöt toimii aina! :) Iih, nyt iski kauhea hinku ostaa kutistemuovia...

  VastaaPoista
 2. Mullekin tipahti tänään postiluukusta paketti tätä ihmemuovia 8) tänään on täytyny käyttää ilta tenttiin lukemiseen, mut täytyy huomenna testailla. Ilmeisesti et suosittele noita promarkereita noiden värittämiseen? Mulla on stabiloita, saa nähdä miten ne toimii tossa hommassa. :)

  VastaaPoista
 3. Jenna: Tykkään kaikesta tällaisesta söpöstä. :-) Mitkään Hello Kittyt ei jaksa innostaa, tykkään retrommasta. Ja siitä vaan kokeilemaan, askartelu on kivaa!

  Tiiu: Promarkerit toimii oikein hyvin, mutta tuo mukana tullut ohuempi tussi oli se joka levisi. Sellaiset perus-Stabilot ei välttämättä tartu tuohon muoviin kovin hyvin, mutta kannattaa kokeilla eri kyniä niin näkee mikä on paras. :)

  VastaaPoista
 4. Söpösiä ovat :D Itsekin juuri tein ensimmäiset kutistemuovikokeiluni, tämän blogin innoittamana. Mutta kerrohan mistä saisin tuollaiset Promarkerit helposti ja nopeasti. :)

  VastaaPoista
 5. epli: Kiitoos. :)

  Inka: Ihailinkin juuri sitä tekemääsi lintukorua! Ostin omat Promarkerini Suomalaisesta kirjakaupasta, sain vielä alehintaan. (12 tussia 19,95€, normihinta kympin enemmän.)

  VastaaPoista
 6. Oikeassa olit, Stabilot eivät tarttuneet :/ Vähän sama oli myös derwentin puuvärien kanssa, vaikka juuri niitä suositeltiin tossa paketin mukana tulleessa lappusessa. Taidan minäkin suunnata Suomalaiseen hakemaan promarkereita.

  VastaaPoista
 7. tein nyt itekkin ekat kutistemuovi kokeiluni.
  tuli aikas kivasia kyllä. (:
  tsekkaa jos jaksat! http://overspaceandtime.blogspot.com/search/label/kutistemuovi

  VastaaPoista
 8. Yritäks viiä mun maatuskabisnekset, hä! :D

  VastaaPoista