Long time no see

Pitkästä aikaa neulegraffiti. Kevään jälkeen innostus näiden suhteen on vähän hiipunut, mutta en ole näitä kuitenkaan kokonaan unohtanut. Tarkemmin aiheesta täällä.

Tämä yksilö (jonka itseasiassa olen tehnyt jo kauan sitten keväällä) päätyi niinkin mielenkiintoiseen paikkaan kuin junan vessa matkatessani Tampereelta kotiin.

Ei ainakaan ollut pelkoa että joku näkee ja alkaa kyselemään mitä ihmettä oikein puuhaan. :-D

Syksy tekee tuloaan ja voisin kuvitella että jokasyksyinen kutomisinnostus tuo mukanaan myös muunlaisen näpertelyinnostuksen, joka taas tarkoittaa sitä että tämäkin blogi saattaa pikkuhiljaa herätä kesäisestä hiljaiselostaan.

-Petra

Ps. Onnistuin tällä samaisella reissulla rikkomaan hienon vinyylirannekoruni. :-( Se oli laukussa ollessaan haljennut kahteen osaan. Harmitti, mutta pitää vain tehdä uusi.

3 kommenttia

  1. minkä pyöreen jutun sisällä tai miten teitkään sen vinyylikorun? (=

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Hetken piti kotoa etsiskellä oikean muotoista kappaletta jonka ympärille vinyylin sai muotoiltua. Kokeiltiin juomalaseja ja jotain pulloja, mutta lopulta varastosta löytynyt putkenpätkä oli juuri oikean kokoinen. :-D Se voi olla mikä vaan, joka ei heti vain itse kuumuudesta sula.

    VastaaPoista
  3. I am :( about the bracelet. I hope you can make another one for yourself.

    VastaaPoista