Ompelukoneesta

Heipähei!

En suinkaan ole hävinnyt mihinkään, ei oo vaan kauheesti tullu tehtyä mitään järkevää :D

Nyt kuitenkin olin ompelemassa lisää pussukoita kunnes.... OMPELUKONE HAJOSI !!! Tai no saa sen varmaankin korjattua, mutta en vaan tiiä että miten :D

Se siis ei kulje eteenpäin ollenkaan, ja pyörää ei pysty kädelläkään kierittämään koska se on niin jäykkä. Langat on oikein ja kulkee, joten sattuuko kukaan tietämään mistä tommonen jäykkyys-vika voi johtua? Haluisin NYT JUST ommella ku kerrankin on vapaapäivä, ja tietenkin saan oman lahjaompelukoneeni vasta parin päivän päästä..

Roosa

8 kommenttia

 1. Heippa! Kuulostaa hyvin tutulta tuo vika. Itselläni se on korjaantunut, kun olen ottanut kaikki langast pois ja nyppinyt katkenneita langanpätkiä mm. puolakotelosta.. Onko langankireys liian kovalla?
  Harmi, kun en voi auttaa.. Tiedän tuntaan kun kerrankin olisi aikaa ommella ja koneet ryhtyy kapinaan.. :D

  VastaaPoista
 2. Komppaan Iitaa, mulla oli sama juttu mun vanhassa ompelukoneessa, uudessa ei oo ollu vielä kertaakaan. :)

  VastaaPoista
 3. Hei! :)

  Eksyin jostain tähän blogiin ja tykästyin kovin! Tosiaan pientä ja kivaa, mutta myös hurjan sulosia juttuja. :) Täytyykin joku päivä oikein ajan kanssa lukea lisää.

  VastaaPoista
 4. Eksyin tänne blogiin ekaa kertaa eilen ja voi että ihastuin! Tästä tuli ehdoton uusi suosikkini. Selasin koko blogin läpi ja voi jumankauta, ku inspiraatio lähti omiin svääreihin..tulen niin kopioimaan monet ideanne itelleni :D Teillä on kyllä hienoja ideoita ja toteutuksia. Lisää kovasti odottaen :)!!

  VastaaPoista
 5. Iita, Niinpä , kapina raivostuttaa! En jaksanu alkaa korjailemaan joten kävin lainaamassa naapurista koneen :D Tulipa vähän harjoteltua koska parin päivän päästä saan ikioman koneen joka on samanlainen kun tuo lainakone!

  Ems, Onnekas! Toivottavasti se tuleva uusi kone ei ihan heti ala sekoilemaan :D

  Isla Olivia, Heippa! Kiitos oikein paljon ja tervetuloa lukijaksi :)

  Boobettes, Kiitos paljon! Tarkotus onkin jakaa inspiraatiota ja käsityöintoa muillekin :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa tuo sinun ompelukoneesi tehneen pienen kaputin. Onkohan koneiston öljyt olleet kunnossa? :)

  Ihana tämä teidän blogi <3

  VastaaPoista
 7. haluaisi kysyä että millä ohjelmalla muokkailet kuvia, jos muokkaat? =)

  VastaaPoista
 8. Miims, Kiitos! Ja ite en oo öljynny sitä konetta koskaan joten tuskin :D Mut tästä lähin käytänki tuota omaa uutta konetta joten äiti saa öljytä ja korjata vanhan... :D

  Anonyymi, Photoshopilla yleensä :)

  VastaaPoista