Vertices unite-huivi

Nyt tuntuu siltä että olen päässyt neulojan "urallani" yhden askeleen eteenpäin! Englanninkielisellä ohjeella, laatulangasta (pinkki La Bien Aimée , keltainen Hedgehog fibres ja muut perus baby merinoa) tehty isokokoinen huivi on kenties parasta mitä olen koskaan neulonut.

Kuva neulekerhomme tapaamisesta.

Kyseessä on siis yksi hollantilaisen Stephen Westin monista upeista huivimalleista nimeltään Vertices Unite. Olen päässyt kunnolla sisälle tähän neulesuunnittelijoiden maailmaan oikeastaan vasta vuosi sitten kun aloin käyttää Instagramia aktiivisemmin blogin myötä seuraten muita neulojia ja näissä piireissä suosittuja tekijöitä. Oman Ravelryn tilini perustin kyllä jo joskus 10 vuotta sitten mutta sen käyttö on jäänyt vähemmälle. Oma osuutensa tähänkin projektiin oli noilla viime kesänä ostamillani luksuslangoilla joille piti keksiä joku hyvä käyttökohde! 


Väriyhdistelmää epäilin matkan varrella moneen kertaan, mutta loppujen lopuksi voin todeta että musta ja valkoinen korostavat kirkkaita värejä juuri sopivasti. Vaaleanpunainen on oma lisäys, ohjeen mukaan tuo osio olisi pitänyt tehdä yhdellä värillä. Pari osiota olisi myös ollut tarkoitus tehdä kahdella värillä mutta tässäkin sovelsin.Englanninkielinen ohje näytti ensin ihan mahdottomalta ymmärtää, mutta eipä se lopulta vaatinut muuta kuin suomi-englanti-neulesanaston avaamisen. Pariin kohtaan sain myös apuja kokeneemmilta! Lopputulos on kevyt ja pehmeä, mutta silti lämmin. Suomen säät tietäen tätä huivia voi varmasti käyttää pitkälle kevääseen.Kiitti ja kuitti ja seuraavia projekteja kohti! Olen varma ettei tämä jää viimeiseksi huivikseni.

Petra

4 kommenttia

 1. Todella kaunis huivi. Kiitos myös lankavinkistä tähän neuleohjeeseen. Ne tulevat tarpeeseen, sillä olen myös vasta opettelemassa uusia merkkejä ja perehtymässä niiden maailmaan. Kangasmaailma onkin jo mulle tuttua huttua :)

  Sulla on myös oiva värisilmä. Persikka, musta, harmaa ja okra näyttävät kivoilta yhdessä.

  yst.terv. Piia Ideoiblogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Lankojen maailma on kyllä valtava ja nyt kun siihen on vähän paremmin tutustunut niin ei pelkkä markettien valikoima enää kelpaakaan. Vaikka esim. Novitalla on kyllä monia hyviä peruslankoja joita en aio hylätä.

   Tämän väriyhdistelmän olen todennut aiemmin toimivaksi myös sohvatyynykokoelmassa!

   Poista