Paketista paljastuneita tyynyjä

Ja sitten tyynyjen vuoro! Tänä vuonna perinteiseen tapaan tuli tehtyä muutama kirjaintyyny ja pari eläintyynyä joulupaketteihin.
Tämän E-kirjaimen esittelinkin jo aikaisemmin Instagramissa ja Facebookissa. E on siis virkattu kokonaan matonkuteesta, ja sisällä on vaahtomuovipalaset, jotka on liimattu toisiinsa. E:n toinen puoli on vaaleanpunainen ja toinen mintunvihreä.

Tämä T meni ystäväni kummipojalle. Etu- ja takapuoli ovat vaaleansinistä pehmeää pörrökangasta, ja reunat tähtikuvioitua pehmokangasta. Tätä kelpaa halailla!
Eläinpehmot ja harmaa nuolityyny menivät sukulaislapsille. Kaapeista löytyi jämiä pehmokankaista ja huopapaloja, joten pitihän niistä jotain söpöä keksiä!

// Roosa

2 kommenttia

  1. Löysin teidän blogiin instan kautta! Ihmettelen, etten ole ennen törmännyt, vaikka oon aika aktiivinen blogien lukija ja omaakin kirjoitellut. Kivoja käsitöitä paljon! Selasin pitkälle menneisyyteen, olipa kivaa ahmia ideoita. :)t. @lyyrinka

    VastaaPoista
  2. Nuo eläintyynyt ovat aivan sanoinkuvaamattoman ihania <3 En ennen tämän postauksen lukemista tiennytkään, että juuri tuollainen puputyyny minulta vielä puuttuu :D

    VastaaPoista