Sateenkaarisukat


Yleensä aloitan villasukkakauteni vähän myöhemmin syksyllä, mutta nyt inspiraatio iski jo näin elokuussa. Ostin tuon sateenkaarenvärisen Novitan langan kesälomalla akuuttiin neulontavimmaan, ja teinkin siitä yhden sukan. Se päätyi kuitenkin purettavaksi, mallin suunnittelu jäi vähän puolitiehen ja vaikka tykkäänkin väreistä niin pidin lankaa kuitenkin ehkä hieman räikeänä.


Onneksi keksin raidoittaa langan yksivärisen valkoisen kanssa näihin sukkiin kun näin jossain samantyyppisen idean. Jopa alkoi toimia! Näissä on 50 silmukkaa ja tiimalasikantapää. (Olen niin tyytyväinen kun osaan tehdä sen nykyään. Pienet on neulojan ilot!) Resori ja nilkan (vähän turhan kapeaksi jäänyt) jousto-osio on 1 o 1 n niin että oikea silmukka neulotaan silmukan takaa. Tälle on varmaan joku oikea termikin, saa valaista jos muistaa!


Olivat niin mukavan nopeatekoiset sukat, että otin puikoille heti toiset samanlaiset että saan langan kulutettua joskus loppuun. :D

Petra

2 kommenttia

  1. Nätit sukat, sopivasti rauhoittaa tuo valkoinen! Ja olisko tuo etsimäsi termi kiertäen neulottu silmukka? Ite teen nykyään aina tuollaisen joustimen, koska on mielestäni jotenkin siistimmän näköinen kuin tavallinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja olen samaa mieltä tuosta valkoisesta! :) Ja kyllä, juuri tuo on se termi, en vain millään saanut mieleen! :D

      Poista