Loputtomat sohvatyynyt


Tässä värisuora joka miellyttää silmää juuri nyt. Mustaa, valkoista ja lämpimiä kirkkaita sävyjä. Kolme ylimmäistä tyynyä ovat uusia ja esittelinkin niitä Facebook-sivuillamme viikonloppuna.


Tämän pienen tyynynpäällisen kanssa mielessä oli ensin jotain pilkullista, mutta sitten satuin löytämään tekstiilitussin omista varastoistani. Toimivan sellaisen! Yleensä kaikki tussini ovat päässeet kuivahtamaan, mutta ilmeisesti tämä ei ollut koskaan päässyt varsinaisesti käyttöön. Lähdin siis piirtelemään aina yhtä ihania kiemuroita. Rentouttavaa puuhaa!


Eräänä päivänä jokin aika sitten sain pakkomielteen keltaisesta siksak-kuvioisesta kankaasta. Nykyaikana kun mitä tahansa saa tilattua netistä, niin myös tässä tapauksessa Ebay tuli avuksi. Ommellessa olisin kyllä voinut ehkä vähän paremmin ottaa selvää miten tuollainen reunus tehdään oikeaoppisesti.. 


Pientä ja isoa raitaa. Tässä tyynyssä yhdistyi Ikean loistava mustavalkoinen sekä Eurokankaan kirkas ohutraitainen kangas. Toisella puolella raidat kulkevat vinosuuntaan. Ehkä joskus vielä teen jonkun vähän monimutkaisemman tilkkutyön. Tätä ei ehkä sellaiseksi lasketa kun kyse on vain kahdesta palasta per puoli. :)

Petra

5 kommenttia

 1. on kyllä kivoja värejä ja kuvioita, miellyttää myös mun silmää :D

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo sun piirtämä kuosi. Pitääkin suostutella tyttö mun kanssa piirtely hommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vastaavia oli kouluvihot täynnä aikanaan.. :)

   Poista
 3. Kuviollinen tyyny on kiva ja tykkään siksak-kuvioisen tyynyn reunuksesta.

  VastaaPoista