Perunatyyny
"Siis kato nyt, tää näyttää ihan kuin jonkun 8-vuotiaan tekemältä."
"Nojoo mutta toisaalta se voisi myös ihan yhtä hyvin olla vaikka Marimekkoa."

Kiitos insinöörini, sillä mennään! Kivaa oli tehdä, ja eikös se ole oikeastaan yhtä tärkeää kuin lopputulos. (Ellei joskus jopa tärkeämpää.) Leimasimena toimi tässä siis perunanpala. Haaleammat kohdat tuli siitä kun en jaksanut joka kerta levittää perunaan uutta maalia, mutta oikeastaan ne tuo ihan kivaa elävyyttä kuosiin. Ehkäpä ensi kerralla kokeilen kaivertaa perunaan jopa jotain vähän haastavampaa kuviota.Parvekkeelle pääsi myös häihin tekemäni viirinauha, tosin lyhyempänä versiona. Illalla tulee ystävät kylään, lomalla joka päivä tuntuu lauantailta, ihanaa!


Petra

11 kommenttia

 1. Kivan näköinen tyyny tuli ja on tosiaan eläväisemmän näköinen, kun värin tummuus hieman vaihtelee :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea! Olenkin tässä kevään aina miettinyt, että voisin tehdä uuteen sohvaan sopivia tyynynpäällisiä, mutta ajattelin painantaprosessia aivan liian rajoittuneesti! Eihän kangasta välttämättä tarvitsekaan koristaa mikään esittävä kuvio kun perunallakin saa noin kivaa jälkeä. Ja mustan eri sävyt ovat ehdottomasti plussaa! Pitääpäs ehkä kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, painamalla voi keksiä vaikka mitä! Olen painanut joskus myös sipulilla kivoja ympyräkuvioita.

   Poista
 3. Vautsi, ja totta tosiaan voisi olla vaikka marimekkoa :))

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi hieno! Muutoinkin kaunista kodissasi!

  VastaaPoista
 5. Upea tyyny, todellakin kuin Marimekko! Menee kokeiluun täälläkin:) kiitos ideasta terkuin, Sanni

  VastaaPoista
 6. Tiedän sen tunteen, että kun ehkä olettaa itse lopputulokseksi jotain ja se ei näytä siltä...mutta näin ulkopuolisen silmillä tuo lopputulos näyttää aivan mahtavalta! Ihana tyyny. :) Juuri sellaista modernia designiä, kuten muuallakin myynnissä nyt. Mutta ostamisen sijaan, täytyypä kokeilla itsekin perunalla, hihii! :)

  VastaaPoista