Naulakko korkeistaVaatehuoneen naulakko alkoi uhkaavasti täyttyä, ja olenkin jo jonkin aikaa heittänyt kamat vaatehuoneen lattialle.. Siisteyden kannalta ei se fiksuin idea! Kokeilin kerran ruuvata yhtä naulakkoa tähän vaatehuoneen oveen, mutta yllättäen ovi oli niin höttöä matskua sisältä että eihän siinä mikään naulakko pysynyt. 

Nyt kuitenkin sain mahtavan idean: liimasin kuohuviinipullon korkkeja oveen, ja tadaa, loistava naulakko on valmis! Tämä kävi nopsasti kun korkitkin olivat valmiina, ei tarvinnut juoda viittä pulloa kuoharia korkkeja liimatessa :D Nämä myös peittävät ne rumat reiät jotka sain aikaiseksi aikaisemman naulakkoviritelmän yhteydessä. Tämäkin liimaus on siis toteutettu Pattexin liimoilla. Kisaäänestys täällä!

//Roosa

5 kommenttia

 1. Todella hyvä idea :) Ja pysyys siis oikeasti liimalla, enpä olis uskonut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tällä hetkellä ainakin vielä pysyy ja liima tuntuu tukevalta! en löytänyt pattexin sivuilta paljon tuo liima jaksaa kannatella, mutta ei tuossa ole onneksi tarkoitus mitään kovin painavia juttuja roikottaa! lähinnä noita reppuja ja kangaskasseja :)

   Poista
 2. Oho! Aika hyvin, jos pelkällä liimalla pysyy :) Toivottavasti korkitkin kestää! Tätä liimaa onkin vähän joka puolellla innostuttu mainostamaan, joutuu varmaan itselleenkin hommaamaan, sen verran tehokkaalle kuulostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tähän ainakin vaikutti tosi tehokkaalta! kunhan ei mitään monen kilon tavaroita ala roikottamaan ni pysyy varmaan aika hyvin :)

   Poista
 3. Hienoa idea! Toivottavasti liima pysyy. :)

  VastaaPoista