Kihlajaiskutsu


Kihlajaisten juhliminen taitaa olla yleisempää täällä Pohjanmaalla kuin muualla Suomessa, ainakin näin olen etelämmässä asuvien puheista ymmärtänyt. Kun pohojalaasia kerran ollaan niin päätettiin järjestää kihlajaiset sukulaiskahvitteluineen ja illalla kavereille vapaamuotoisemmin. Ensin en ajatellut varsinaisia kutsuja tehdä, mutta pari sukulaista tällaisen kutsun sai. Sopivan kokoisia kirjekuoria ei siihen hätään löytynyt, joten askartelin ne itse. Kutsuun on koottu kuvia meistä vuosien varrelta säälittävillä kuvankäsitteytaidoillani. Aika kiva siitä kuitenkin tuli! Hääkutsuun voi sitten panostaa vähän enemmän. Hääinspiraation suhteen oon tykännyt erityisesti Eilen tein-blogin diy-hääpostauksista. Kivoja ja jänniä aikoja elämme! :)

Petra

10 kommenttia

 1. Voi onnea!! :) En malta odottaa mitä kaikkia ihania kihlajais- ja hääjuttuja loihdit aikaan!

  VastaaPoista
 2. Juuri pääsikin tässä serkun pohojolaaset kihlajaiset kummasteluun, kun itse pidimme kihlajaisia läheisille sukulaisille max. 10 hlö, niin nyt serkkutyttö repäisee 60 hengen kihlajaiset - jestas, nehän on vähän niinkun häät minun mittakaavassa :) Mutta siis lopuksi, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no meillä ei sentään noin paljoa tule vieraita mutta ei kuulosta mitenkään ennenkuulumattomalta täällä päin! Ja kiitos :)

   Poista
 3. Ihanaa, onnea! Jään innolla odottamaan kaikkia diy-hääpostauksia :)

  VastaaPoista
 4. Oi onnea!! :) Hienot on kutsut! Kyllä mekin juhlittiin kihlaantumista ensin perheen kesken ja sitten vielä kavereiden kanssa iltaa viettäen (mutta mussa virtaakin pohjalaanen veri...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei syitä juhliin nyt ihan liikaakaan ole niin on se kiva juhlistaa tällaista kunnolla. :)

   Poista
 5. Onnea onnea! Ihanaa :) Nautihan hääjärjestelyistä täysillä, se on ihanaa aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja jäi häähurmiossa sanomatta että ihanat kutsut! :)

   Poista