Terassilla


Meidän terassi ei ole hirveän kovassa käytössä muuten kuin sisäänkäyntinä, mutta joskus etupihalla on mukava grillaillakin. Keväällä suunnittelin että nyt tänä vuonna sen teen, eli sisustan terassin vihdoinkin! No, aika pienimuotoiseksi uudistus jäi mutta tässä jotain palasia siitä.


Löysin netistä idean tähän viinipullosta ja lasipurkista tehtyyn lyhtyyn ja se pääsi koristamaan terassia ensimmäisenä.

. Rautalankaa vain lisäksi niin valmista tuli. Kynttilää en ole sinne vieläkään kyllä saanut laitettua, ehkä syksyn pimeisiin iltoihin sitten? Pilttipurkki ei kai ole oikein hyvä tuikkukipoksi (voi kuulemma haljeta kuumetessaan?) mutta oli tähän niin sopivan kokoinen.


Ensin meinasin ostaa terassille uudet tuolet näiden kulahtaneiden tilalle, mutta ostinkin sitten vain spraymaalia jolla ruiskuteltiin valkoinen väri pintaan. Ihmeen hyvin on maali ainakin tämän kesän ajan pysynyt, vaikka sen kummempaa pohjatyötä tuoleille ei ole tehty. Nopea halpisprojekti kun olin.


Ompelin jämäkankaasta vielä istuinpehmusteet tuoleihin. Vähän vanua väliin ja nappeja koristeeksi.


Kissa ei päässyt karkuun vaikka kuvassa siltä näyttääkin!

Petra

3 kommenttia

 1. Kivoja ideoita! Mie rakastan noita nopeita halppis-projekteja. Kuinka voikin pienellä panostuksella saaha paljon muutosta aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä saattaa jaksaa panostaakin jos on joku tosi hyvä projekti, mutta eniten myös tykkään näistä nopeista ja helpoista. :)

   Poista
 2. ivoja ideoita Sinulla,mutta tuo pullolyhty on vaarallinen,itselläni oli kynttilä sinisessä pullossa ja se oli kaunis,muuta siiten ykskaks kynttilä jotenkin tipahti terassin pöydälle ja oli vähällä sytyttää tulipalon jos ei olis huomattu ajoissa

  VastaaPoista