Tykkää/Like


Kävin taas kirpparilla. Pitsiä, kehys ja mekko löytyi. En viitsinyt kiertää koko kirpparia kun löysin tuon kehyksen, jos olisi vielä löytynyt jotain hienoa niin olisi ollut hankala kantaa ostokset kotiin. : D Kävellen kun olin liikkeellä. Niin ja onhan tuossa kehyksessä joku ruma kuvakin, mutta en ostanut sitä sen takia. Taulu oli rikkinäisyytensä takia halpa mutta kehykset on helppo liimata ehjäksi.

Mekko on jotain vanhaa suomalaista tuotantoa. Näytän kuitenkin se päällä kuulemma yhdeltä Big Loven vaimoista joten muokkausta se kaipaa. Tarkempaa kuvaa siis sitten!


Lisäksi silitin miehen paitaan netistä (ebay, iron on transfer) tilaamani siirtokuvan. Tää nyt on kyllä vähän siinä ja siinä voiko edes itsetehdyksi sanoa, ja onnistuin vielä silittämään tuota liian kuumalla ja kuva kellertää vähän.. Ihan hauska ja helppo keino kuitenkin tuunata t-paitoja.


Petra

2 kommenttia

  1. En olisi varmaan mitään kellerrystä edes huomannut, jos et olisi sanonut. :D Ajattelin ensin, että se on tarkoituksella tuollainen "vanhahtavan" värinen. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se ei toivottavasti ole käytössäkään niin silmiinpistävää. :)

      Poista