Pupu

14 kommenttia

 1. Söpö pupu! Ja onnea opparin valmistumisesta. :) Mä kans palautin tänään opparin valmiina arvosteltavaksi. Ehkä mullakin alkaa pian ompelukone surrata taas enemmän!

  VastaaPoista
 2. Hihihihihiiiii! Aivan mahtava!! :D

  VastaaPoista
 3. Annika: Kiitos! Se on kyllä ihanan helpottava tunne kun saa sen työn valmiiksi, onnea siis myös sulle. :)

  Tinuhe: Kiitti. :-)

  Sort of Pink: Aika söpis siitä kyllä tuli, kiitos!

  Sapph: Joo kyllä söpöily aikuisillekin sopii! :)

  VastaaPoista
 4. Hurjan suloinen pupu, tuollainen olisi ollut ihan lempilelu pienenä! Nyt tekisi itsekin mieli väkerrellä pehmoleluja :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei, ihana :D Olisipa mullakin joku jolle voisin tehdä tollaisia söpöjä asioita. Mutta tuttavapiirissä ei ole ketään lasta. Oonko erakko vai mitä hä :D

  VastaaPoista
 6. Pupun massussa kaimani nimi ♥ Ihanan söpö! Minullakin on välillä pakottava tarve tehdä pehmoja (tai ainakin suunnitella niitä) toteutus vielä kesken :)

  VastaaPoista
 7. unilaulu: Näitä tehdessä on hauska ajatella että pehmosta saattaa tulla lapselle tosi tärkeä, vaikka itselle se on vain yksi söpö pehmolelu.

  norsis: Kiitti! :) Ihan sen kummempia suunnittelematta tämän tein.

  Inka: Mullakin on tosi vähän lapsia lähipiirissä, tällä hetkellä vain tämä yksi perhe, myöhemmin tänä vuonna syntyy oikein lähisukulainen. Lapsille on hauska tehdä kaikkea, ihan erilaisia juttuja kuin mitä muuten tekisi. Ehkäpä sullakin alkaa lähipiiri tässä muutaman vuoden sisään lisääntyä. :D

  Nafisan: Toivotaan että pikku-Niina tykkää tästä. :) Pehmoleluja on kyllä kiva tehdä!

  VastaaPoista
 8. Hauska pupu! Samalla räväkkä, mutta rauhallisen onnellisen näkönen :) Heti tiesin, mistä blogista olit inspiksen saanu, iteki käyn siellä saamassa ihastuksia töistä :) Pupu kuitenki näyttää ihan omanlaiseltaan.
  Onnea opparin palautuksesta! Hurja urakka takana :) Kivaa kesän alkua ja monia pehmoja lisää!

  VastaaPoista
 9. Voi että, tämä pupujussi on aivan mahtava :) Ja muutenkin, kaikkea ihanaa löytyy täältä teidän blogista!! Saitte kyllä uuden lukijan musta just nyt :)

  VastaaPoista
 10. Bermudan Jenni: Kiitos kommentista! :) Vaikka pupu samaa tyyliä onkin niin silti ei kuitenkaan suora kopio.

  Sara: Hyvä! :D

  Jenni: Kiva kuulla että tykkäät ja tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista