Sini-puna-valkoista

Söpöjä kivoja pussukoita ei ole koskaan liikaa. Niihin voi kätkeä sisälle kaiken sen ympäriinsä lojuvan pikkutavaran. Laukkuakin on paljon helpompi kaivaa kun roina on järkevästi pakattu, eikä vain yleisenä kaaoksena laukun pohjalla. En tosiaan ole niitä ihmisiä joilla on laukussa vain kännykkä, lompakko ja avaimet.

Tämä pussukka kätkee sisälleen kynsijuttuja, joista olen viime aikoina ollut aika innostunut. Vuorin ja päällyskankaan välissä on ohut kerros vanua, mikä tekee pussukasta kivan (ja myös käytännöllisen lasisia kynsilakkapulloja ajatellen) pehmeän. Vetoketjun ompelu olisi voinut mennä vähän paremminkin, mutta ihan hyvä siitä tuli. :)

Ylihuomenna alkavan matkan ajan tämä pussukka voisi toimia myös passin ja muiden tärkeiden asioiden säilytyspaikkana siinä tavaroita perinteisesti pursuavassa laukussa. Lontoo täältä tullaan! Ja nyt vasta huomasin, kankaasta löytyy Iso-Britannian lipun värit!


Petra

4 kommenttia

 1. Haluisitko laittaa jossain vaiheessa jotain kaavaa/ohjetta pussukkaan?=)

  VastaaPoista
 2. Ehkäpä joo. :) Roosa on sellaisen jo tehnyt, tosin hieman erilaiseen pussukkaan: http://aurinkoista.blogspot.com/2009/06/ohjetta-ja-vahan-muutakin.html

  VastaaPoista
 3. hei mistä sitä ihme kutistuvaa muovia saa? :D en muista oikeet nimee xdd

  VastaaPoista
 4. M: Sori että kesti vastata, reissun ja koulun alun takia ollut hässäkkää. :) Ihmeaineen nimi on kutistemuovi ja itse tilasin omani Sinellin nettikaupasta. Tuolla nimellä kannattaa kysyä ja googlettaa muualtakin.

  VastaaPoista