Matkamuistoja

Askarteluideoita pyörii päässä, mutta mitään en ole saanut vielä toteutettua. Innostuin kuitenkin kuvailemaan kivoimpia juttuja, joita toin reissun päältä matkamuistoksi ja tuliaisiksi.. itselleni. :-)

Hieno kello ei ole vielä päässyt seinälle.

Se on muovinen ja halpa, mutta silti niin söpö!

Naamio pääsi keittiön oven päälle.

"Raybaneja" sai halvalla eri väreissä. Tulisi nyt vain enemmän sellaisia ilmoja että näitä voisi käyttää!

Inspiraatiota odotellessa.

Petra

9 kommenttia

 1. Aivan ihana tuo kello ja nuo "raybanit". Herkullisen värisiä. (:

  VastaaPoista
 2. Kuinka paljon noi "Ray Banit" makso?

  VastaaPoista
 3. Fenja: Kiitos!

  Roosa: Niinpä. :-)

  Anonyymi: Halvimmillaan vähän yli euron. Nuo joissa oikein lukee Rayban olivat siinä 2-3 euroa. Riippuu vähän mistä ostaa, pahimmissa turistirysissä pyytävät aika kalliita hintoja..

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa tänne Reinin varrelle Lounais-Saksaan - meille on luvassa loppuviikosta +35 astetta eli olis reibaneille käyttöä...Kiitos hienosta kukkaron/pussukan ohjeesta, löysin sen äsken surffaillessani!

  VastaaPoista
 5. Feikkiaurinkolaseihin ei ole luottamista, jossain(Kuluttaja-lehti?)testattiiin aurinkolasien suojatehoa,kaupasta saatavat halvat ja merkkilasit eivät eronneet toisistaan suojassa mutta feikkimerkkilaseissa ei ollut välttämättä mitään aurinkosuojaa. Ja eikös noiden piraattituotteiden maahan tuominen ole laitonta? :/

  VastaaPoista
 6. Mun tuli kans heti mieleen tuo Anonyyminkin mainitsema testi! Ja siinähän se kai just on, että ne feikkimerkit kyllä suojaa häikäisyltä, muttei haitalliselta säteilyltä. Toivottavasti nuo lasit kuitenkin suojaavat silmäsi oikeasti.

  Ja hei, paperikipostasi tuli upea! :)

  VastaaPoista
 7. Elmeri: No täytyy kyllä sanoa etten ihan luota niihin H&M:n aurinkolaseissa olevaan "100% UV-suoja"-tarraankaan. :-D Mutta joo, enköhän laseillani kuitenkin tämä kesän pärjää.

  Ja kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. :---D Joo ei vakuuta muakaan se tarra!

  Tein tänään oman paperikipon. Hiukan eri tekniikalla kuin sä: en käyttänyt ollenkaan rakennusvaiheessa liimaa, pelkästään teippiä ja lopuksi home-made decoupagea päälle ja toimiva tuli! Kiitos innostuksesta! :)

  VastaaPoista