Operaatio kesäparveke

Kesä on täällä! Melkein.. Tilan ja Ihanan pihan innoittamana sain kerättyä nää kuvat kokoon, eli operaatio kesäparveke. Kyseisien ohjelmien mukaan:

ENNEN
IMG_4432

IMG_4430

JÄLKEEN
IMG_4599

IMG_4603

IMG_4606

IMG_4551


Oon ihan rakastunu tähän! Ihana iskä rakens tommsote hienot arkut, joissa siis tosiaan on kannet että sinne saa sitte säilytykseen vaikka mitä. Isot selkätyynyt ostin Etolasta, ja istumapatja on IKEAn poisto-osastolta ostettu joku tuolinpäällinen, jonka äiti ystävällisesti lahjotti ja patja Jyskistä. Päätytyynynpäälliset leikattu samasta patjasta ja ommeltu. Nyt ku tulis vaa lämpimämmät ilmat ni saisin kaikki yrtit sun muut kasvit ulos, ja noista kukkakorijutuistaki puuttuu vielä kukat. En oo vielä keksiny mitä kivaa niihi laittasin.

Haluisin laittaa vielä katosta roikkumaan jotai kivoja lyhtyjä, mutta tohon typerään kattoon ei saa mitenkää mitää kiinnityssysteemiä! Tyhmääää :( Mut toi roikkuva bambulyhty on iiiihana, ja sopii nyt tonne tosi hyvin.

Nyt takaisin näitten pariin, adios!


IMG_4535

Roosa

21 kommenttia

  1. voit tulla sisustaa myös meijän parvekkeen. se piti tehä jo viime kesänä, mutta se jäi vähän vaiheeseen. on siellä tuolit ja yks lyhty ja mun juoksuvaatteet tuulettumassa. :D

    mistä noi kori kukkalaarit on..? oon ite ettiny jotain samantyyppistä.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana! Pääsispä jo itekin sisustelemaan omaa kämppää :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis muutos! Kyllä tuolla nyt kelpaa istuskella.

    VastaaPoista
  4. Ihana! Mä haaveilen kans parvekkeen laitosta, mutta harmittelen kun ei oo lasitettua parveketta, ei oikein voi laittaa tyynyjä ja mattoja ellei halua että ne menee pilalle.... Mutta tosi onnistunut muodonmuutos sulla! jeij!

    VastaaPoista
  5. Ompa hieno muutos! Ja tuo sohva on ihana <3 Meillä ois kanssa tiedossa terassin laittoa, mutta kun ei oo lasitettu niin joutuu olla tarkkana kaikkien mattojen kanssa..

    VastaaPoista
  6. eikä miten i-ha-na! <3 roosa sun pitäis ehdottomasti ruveta sisustussuunnittelijaks! iski kauhee masennus nyt ku meillä ei oo parveketta mitä vois laittaa :D seuraavassa kämpässä sit pakko olla!

    pus!

    VastaaPoista
  7. Todella ihana! Tykkään hirmuisesti värivalinnoista.

    VastaaPoista
  8. Nätti! Hyvät värit oot valinnu.
    Noihin kukkalaatikoihin kävis muutaman kukkivan kasvin lisäksi joku muratti tai muu joka rönsyää alas tai kiipeää ylös jos saat jotain lankoja viriteltyä.

    VastaaPoista
  9. Ihanat tyynyt ja koko parveke on nyt aivan loistava!

    VastaaPoista
  10. Voi, miten kaunis parveke! Oma kissaverkoitettu, rojukasainen, pieni ja likainen parveke alkoi tuntua entistä pöljemmältä. Bloginne on muutenkin täynnä kaikkea omaan makuuni uppoavaa! :)

    VastaaPoista
  11. lotta, miullaki on yleensä salivaatteet tuulettumassa :D otin ne vaa pois kuvan oton ajaks... kukkalaarit on plantagenista, mut näin oisko olul prismassa kans vähä samantyyppisiä!

    Fee-, kiitos! ja kämppää on kyllä kiva laittaa! :)

    Annukka, kiitti! ja niinpä, eilenkin istuskeltiin kavereitten kans siellä illalla, vaikka oliki vielä vähän viilee.

    amf8, kiitoooos! ja joo niinpä, se on huono jos ei oo laseja ku kaikki sataa sisää heti. jos hommaat siihen semmoset muovipleksit? :D

    Miia, kiitos! :) sohva tosiaan on hirmu kiva, ja iskä oli vielä kivempi ku sen teki!

    pau, kiitti jomo! <3 mie halusin ehdottomasti semmosen kämpän mis on parveke et voi sitä sitte laittaa ku en oo ikinä enne saanu laittaa mitää ulkojuttuja! nyt siun on pakko tulla kylää etä voiaa istuskella tuolla! :D

    kuparirusetti, kiitän! miustaki toi violetti on tosi kiva, vaik ei ehkä heti ekana ois tullu mielee et tommoset laitan ku mietin mitä sinne pistäs. mut sit ku näin noi kaupassa ni tiesin millasen siitä haluun :)

    Jenni, kiitos! :) ja kiitos myös kukkavinkeistä!

    Paula, kiitos! tykkään kans erityisesti noista sohvan isoista selkänojatyynyistä :)

    Anniina, kiitos! kiva kuulla :) ja aika helposti parvekkeestakin saa kivan, vähän jotai väriä sinne ja muuta kasvi!

    VastaaPoista
  12. Voi kuinka kiva!!
    Blogissani on teille molemmille jotain kuuluvaa!!:)

    VastaaPoista
  13. miks suotta otit? ne ois varmaan sopinu tonne tosi hyvin somisteiks. :D

    kiitos tiedosta. meen huomenna käymään ikeassa ja tongin josko sieltäkin löytys jotain vastaavaa..

    VastaaPoista
  14. Käykääpä Petran kanssa kurkkaamassa blogiani, siellä on jotain teille! :)

    VastaaPoista
  15. Voi kun meidänkin parvekkeen voisi laittaa noin! Tilaa olisi ja ideoita, mutta asutaan niin keskustassa, että parvekelaseista huolimatta parvekkeelle tulee niin helposti (ja paljon!) mustaa saastetta ja tiepölyä, että kaikenlaiset kangasmateriaalit muuttuu aikalailla äkisti sen verran ällöttäviksi, ettei tee mieli mennä sinne pötköttelee, kun tietää, mitä se on imeny :(

    VastaaPoista
  16. Ihana parveke! Sain tuosta ispiraation oman parvekkeen laittoon :) Vinkkinä muuten lyhdyille on laittaa jättimäinen puunkänkkyrä, johon sitten saa ripusteluta jos vaikka mitä.

    Mulla on parvekkeella eläinkaupasta ostamani kuivatut liaanit. Ovat mukavan vänkkyröitä ja sopivan pituisia. Ei ollut enää käyttä terraarioon, joten siirsin parveketta koristamaan. Täytyykin laittaa kuva jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  17. ihana ! haluun tulla tonne kylään ! :D olispa mullaki parvekelasit nii vois sisustaa siellä :(

    VastaaPoista
  18. teille olis tunnustus mun blogissa ;)

    VastaaPoista
  19. Otin kuvan tästä mun parvekeinspis postaukseen. Laitoin linkin sun blogiisi. Sano vain jos et tykkää niin otan pois :) Ihastuin vaan niin tähän muodonmuutokseen!

    VastaaPoista
  20. ihanat värit valittu sisutukseen..:) Ilme muuttui kyllä täysin..:)

    VastaaPoista