Pikku Myy

Jos edellinen paappapaita oli vähän tylsä, niin tästä punamustasta versiosta muotoutui kyllä ihan erilainen! Jotenkin pikkumyymainen. :-) (On se sana!)

Hihojen poistamisen ja kaula-aukon leikkaamisen jälkeen paita näytti tältä. Suuria hihojen aukkoja piti pienentää sopivammaksi. Paidan leveistä olkapäistä muodostuu päälle puettaessa pienet hihat.

Röyhelöitäkin piti saada, joten tehtailin sellaiset omasta päästäni kun netistä ei nopeasti etsimällä ohjetta löytynyt. Tässä röyhelöitä ei ole vielä ommeltu kiinni. Keskiosat on leikattu paidan alkuperäisestä kauluksesta, ja röyhelö rypytetty pitkästä kangassuikaleesta.

Kaksi erillistä röyhelöä näyttikin sitten vähän liialliselta, joten laitoin vain yhdet nappilistan viereen. (Ts. leikkasin molemmista juuri ompelemani röyhelön toiselta puolelta irti. :-D) Näin ikään:

Helmaa en kaventanut ollenkaan, vaan se sai jäädä hauskan pussimaiseksi. Vyön tämä kyllä kaipaa kaveriksi, muuten näyttää siltä että paidan alla on isompikin vauvavatsa.

Emäntä tykkää, pikkukissaa ei taida juurikaan kiinnostaa. :-)

Petra

7 kommenttia

 1. Hei tämähän on tosi hieno! Todella söpöt röyhelöt :)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset :) Ihmettelin itsekin että röyhelöt noinkin kivasti onnistui vaikka olin asialla ensimmäistä kertaa. :-D

  VastaaPoista
 3. Voi että mikä luomus! Mieheltä meni juuri kauniin tummansininen kauluspaita rikki kyynärpäästä, pitäisiköhän itse yrittää samaa perässä?

  VastaaPoista
 4. Paula: Suosittelen, saa kivalle paidalle uuden elämän. :)

  VastaaPoista
 5. Hiphiphei! Minun mieheni käyttää aina juuri tuollaisia punamustia pappapaitoja. =D Sillä on niitä jotakuinkin 5 kappaletta vaatekomerossa. Pitäisköhän munkin ommella niihin hieman röyhelöitä. ^_^ Tämmöinen pieni spontaani kommentti.

  VastaaPoista
 6. kivan näköinen :)

  VastaaPoista
 7. Minttu-Maaria: Spontaanit kommentit on kivoja. :-) Voihan se olla että mies suostuisi jostain paidasta luopumaan, voisi vähän tuunailla!

  Anonyymi: Kiitos. :)

  VastaaPoista