Väriä elämään


Olin katsellut ihan liian kauan ainakin 15 vuotta vanhaa kulahtanutta silityslaudan päällistä. Silitän kuitenkin tosi harvoin (ei ne vaatteet kuivausrummun jäljiltä kovin ryppyisiä ole) ja sen takia tämä "projekti" on venynyt. Siitä vanhasta ei nyt tullut otettua kuvaa, mutta se oli harmahtavaa kukkakuviota, tahrainen ja reikiäkin oli.. Sain sen "perintönä" kun muutin pois kotoa.


Nyt kuitenkin väsäsin tuohon nopeasti uuden päällisen ja käytin vanhan epäonnistuneen tilkkuyritelmän jämät. Tiedostan ettei trikoo nyt ihan välttämättä ole se paras materiaali tähän tarkoitukseen, mutta eiköhän tuo ihan tarpeeksi hyvin toimi! Vielä ehkä voisi nuo jalat maalata mustaksi..

Petra

11 kommenttia

  1. Oikein hyvältähän tuo näyttää! Voi kun sais itsekkin tuollaisen suojakankaan väsättyä, saattaisi olla silittäminenkin mukavampaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se piristää kun on värikkäämpää. :)

      Poista
  2. Kivan näköinen. Tuo vihreä kangas on niiin söpöä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä ihania noi Marimekkotilkut mutta en oo aiemmin keksinyt niille oikein järkevää käyttöä.

      Poista
  3. Ooh! Ompa hieno! Muistan joskus protestoineeni, ehkä useampaankin kertaan, sitä että silityslautojen kuosit on ihan karseita noin yleensä ottaen! Ja omakin on ollut "tuunattavaa"-listalla noin kolme vuotta. Mutta kyllä minä sen vielä joku päivä kesytän.. Sprayllakohan nuo jalat saisi maalattua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ees harkinnut ostavani uutta päällistä, rumia kuoseja tosiaan. :D Ja joo spraymaalilla aattelin. En oo mikään maalausekspertti mutta oon todennut että se käy moneen paikkaan niin miksei tähänkin!

      Poista
  4. Eksyin blogiinne lukuisten klikkausten kautta ja kaikkea ihanaa teillä täällä onkin! Mie olen ihan fiiliksissä! =) Olen tuskaillut, niin kuin Heikkukin, kauan aikaa silityslaudan päällisen kanssa, on pitänyt se tuunata jne, mutten ole saanut aikaiseksi. Eniten ehkä on mietityttänyt se päällisen kangas, mutta näköjään trikoollakin menee. Pitäneepä kokeilla mahollisimman pian, ja samallahan ne jalatkin voisi maalata. Ilmoitelkaa millä maalailette niin otan siitäkin vinkistä vaarin (vai miten se nyt menikään!) =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa vaan ja kiva kuulla että tykkäät. :) Luulen että trikoo ei tässä tarkoituksessa ole mitenkään superkestävä, mutta mä silitän niin vähän että tuskin heti tulee ongelmaksi. Ja ihan spraymaalilla ajattelin, se käy moneen menoon! :D

      Poista
  5. Ihana piristys tuo kyllä on väreineen, kelpaa katsella vaikka jäisikin lojumaan nojailemaan seinää vasten jos ei jaksa viedä sitä pois. Ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta, sen vanhan kanssa ei tullut mieleenkään jättää esille. :D

      Poista
  6. Hieno ja pirtsakka tuli! Mulla on ollut kmyöskin mielessä päällystää silityslauta uudelleen, ja ideakin on jo muhinut valmiiksi. Vielä kun kangaskauppaan ennättäisi! Ehkäpä tästä taas lisäintoa. :)

    VastaaPoista